string(1) "p"
Profielfoto van Creon Kozijnen
Creon Kozijnen
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam

Bestel uw horren online

We houden er allemaal van. Een fris en doorgelucht huis, zeker als het buiten heerlijk warm is. kies daarom voor een hor en hordeur.

Bestel uw horren online, voor een ongestoorde zomer

We houden er allemaal van. Een fris en doorgelucht huis, zeker als het buiten heerlijk warm is en de planten en bloemen zo lekker ruiken. In de late lente, de zomer of de vroege herfst, het weer kan mooi genoeg zijn dat we het liefst alle ramen en deuren openzetten. Alleen krijgen we dan wel vaak ongenode gasten binnen. Vliegen, muggen, mieren, wespen en andere insecten. Of wat dacht u van spinnen?

De oplossing is even eenvoudig als elegant. Zet een hor voor uw raam, plaats een hordeur in uw tuindeur. Een hor houdt al het ongewenste ongedierte tegen, maar laat u toch genieten van frisse lucht, een aangenaam briesje en de geuren uit uw tuin. Mocht het gaan waaien, dan houden ze ook bladeren, takjes en andere kleine dingen tegen die anders uw woning in zouden worden geblazen.

Wanneer u horren aanschaft, dan verwacht u ook echte kwaliteit. Op maat, gemaakt van uitstekend materiaal dat gegarandeerd jarenlang meegaat. Die mogelijkheid bestaat en u kunt ze tegenwoordig eenvoudig online bestellen bij Creon Horren. U kunt kiezen voor rolhorren, die u kunt gebruiken voor uw dakramen, schuiframen of draairamen. Voor aluminium kozijnen is een klemhor erg geschikt. Inzethorren zijn goed te gebruiken bij draai-kiepramen en als u kunststof kozijnen heeft. En door het maatwerk klemt u ze eenvoudig vast. En wat dacht u van een hordeur die u heel eenvoudig inklapt wanneer u die niet nodig heeft? De stof waarvan de hor gemaakt is, is plissé, dus dat vouwt zich automatisch op. De omlijsting van de horren bestaat uit duurzaam en sterk aluminium, waar u vele jaren plezier van zult hebben. En de prijs voor zoveel maatwerk? Die zal u positief verrassen.

Wilt u horren die duurzaam zijn, van een prima kwaliteit én vriendelijk geprijsd? Neemt u eens een kijkje op de website van Creon Horren. Niet alleen bieden ze een compleet assortiment horren voor alle mogelijke ramen en deuren. Ze geven per product ook hele duidelijke tips en instructies hoe u de juiste maten opneemt. U kunt het niet meer fout doen. U neemt de maten op, voert ze in op de website en u ziet direct de totaalprijs. Na ontvangst van uw (aan)betaling wordt uw bestelling snel uitgeleverd en kunt u vervolgens jaren genieten van zomerse nachten zonder ongedierte.