Foto: ideaal-geschenk-diy-7-tips-Cricut

Het ideale geschenk voor elk type vriend, met deze 7 tips van Cricut

Nog meer dan een cadeautje uit de winkel laat een DIY-cadeau zien hoe graag je je vrienden of familie mag.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het perfecte kerstcadeau? Met deze leuke, creatieve ideetjes tover je tijdens de feestperiode een instant glimlach op het gezicht van je vrienden.

Voor de amateur-topchefs

Tovert die vriend van jou steeds overheerlijke gerechten op tafel? Beloon die amateur-topchef dan eens met een gepersonaliseerd geschenkje. Wat dacht je van een gepersonaliseerde kookschort? Of voor de dessertliefhebbers: originele sjablonen voor leuke cake toppers . Wedden dat die gebakjes nog lekkerder zullen smaken?

Voor de stijliconen

Iconische mode hoeft niet duur te zijn. Met hippe telefoonhoesjes, originele tassen of bijzondere juwelen geef je elke outfit extra cachet. Ken jij iemand die als een waar stijlicoon door het leven gaat? Personaliseer je kleding tot een outfit waar elke modeliefhebber van opkijkt.

Voor de interieurfans

Je unieke persoonlijkheid vormt vaak je interieur. En dus doe je creatievelingen zeker plezier met gepersonaliseerde huisdecoratie. Geef oude spullen een tweede leven, of laat natuurlijke producten blinken in al hun eenvoud. Met leuke, zelfgemaakte hebbedingetjes voor in de woonkamer of keuken verras je elke interieurliefhebber.

Voor de beeldmakers

Wie graag fotografeert of filmt, is sowieso al een echte creatieveling. Heb jij zo’n vriend of vriendin die telkens de spiegelreflex- of analoge fotocamera bovenhaalt om leuke momenten op een eigen, unieke manier vast te leggen? Geef een zelfgemaakte camerariem of een gepersonaliseerde cameratas cadeau. Wedden dat je scoort met je cadeau?

Voor de sportievelingen

Sporten is altijd leuker in de juiste outfit. En op het sportplein of in de fitness ben je pas écht de ster met een gepersonaliseerde outfit. Heb jij zo’n sportieve en competitieve vriend of vriendin? Geef die een gepersonaliseerd sportshirt cadeau. Want sporten in een shirt met je naam of bijnaam op je rug, geeft altijd dat tikkeltje extra motivatie.

Voor de apero-liefhebbers

Wat is een lekkerder dan een biertje, mocktail of wijntje? Je eigen apero natuurlijk. Drink jij graag samen met je vrienden af en toe een glaasje? Geef hen dan een gepersonaliseerd flesje cadeau. Maak zelf een logo en etiket, plak het op de fles en je bent klaar om samen te klinken op het nieuwe jaar.

Voor de kleine deugnieten

Een leuk gepersonaliseerd dekentje, of – wat dacht je van een uitdaging – een zelfgemaakte knuffelbeer. Met een eigen creatie is een kinderhandje snel gevuld. Verwen je kleine neefje of het kindje van je beste vriendin met een unieke troetelbeer. Wedden dat je er meteen een kleine vriend bij hebt?

Geschenken ontwerpen en creëren is sowieso veel leuker tijdens de kerstperiode. Haal Cricut in huis en ga aan de slag! Of je kan een Cricut cadeau doen aan je creatieven vrienden of familieleden. Bovendien is Cricut ook ideaal voor mensen die trouwplannen hebben of geboortekaartjes willen maken. De handige Cricut Joy berg je dankzij een breedte van slechts 21 cm handig op en je neemt hem overal mee naartoe. Op die manier kan je iemand vreugde schenken en tegelijkertijd een nieuwe hobby bezorgen. Win-win! 

Meer informatie: www.cricut.com

Reacties