Foto: 2021/bloemen-bezorgen-interieur.jpg

Geen tijd? Laat je bloemen bezorgen!

Haast en spoed, is zelden goed. En toch hebben we er een handje van om alsmaar door te gaan, waardoor we soms vergeten om te kijken naar onze naasten.

Dat is jammer, want om die reden krijgen ouderen of alleenstaanden lang niet altijd de aandacht waar ze recht op hebben. Gelukkig is het nooit te laat om het roer om te gooien en kun je al je achterstallig onderhoud inhalen door bloemen te bezorgen bij iemand die je lief hebt. In dit blog geven we je 4 goeie redenen waarom dat een goed idee is!

Tijd

Toegegeven: we mokten eerst nog dat men in Nederland te weinig tijd besteedde aan het geven van aandacht aan naasten en toch openen we dit blog met een reden die gelinkt is aan dit onderwerp. Want bloemen bezorgen, bespaart je een hoop tijd. Zo hoef je niet stad en land af te reizen voor een mooi boeket, maar kun je gewoon vanuit je luie stoel een bloemetje bestellen. Daardoor hou je genoeg tijd over voor andere zaken en dat is wel zo prettig als je 40 uur per week werkt.

Afstand

Een andere reden waarom bloemen bezorgen een goed idee is, is de afstand tussen jou en degene die het bloemetje in ontvangst neemt. Je kunt nog zoveel van je oma houden, maar even op en neer pendelen tussen de Randstad en Limburg voor een bloemetje, is ook weer wat te veel van het goede. Bloemen bezorgen verhelpt dit probleem.

Aanbod

Een ander voordeel aan het laten bezorgen van een bloemetje, is het ruime aanbod online. Lokale bloemisten hebben lang niet altijd het boeket in de emmers staan die jij voor ogen hebt en online kun je heel gericht zoeken naar de bloemencombinaties die jij voor ogen hebt! Een win-winsituatie dus.

Concurrentie

Horecaondernemers die hun restaurant hebben in een drukke stad, moeten veel harder hun best doen om omzet te draaien dan eetgelegenheden waar weinig andere opties zijn. Dit is vergelijkbaar met fysieke bloemisten en bloemisten online. Ondernemers die hun bloemen alleen online aanbieden, hebben te maken met moordende concurrentie. Daardoor zullen ze een stapje harder moeten zetten om jou te overtuigen, waardoor ze echt alleen hun beste boeketten aan zullen bieden.

Boeketcadeau

Een partij die voordelig je bloemen kan bezorgen, is Boeketcadeau. Dit bedrijf biedt bloemen tegen aantrekkelijke prijzen aan en kunnen vaak de volgende dag nog leveren. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er evenmin bang voor te zijn dat het boeket niet-toonbaar op de plaats van bestemming aankomt.

Reacties