Foto: cadeaus-bezorgen-op-laatste-moment

Welke cadeaus kun je laten bezorgen op het laatste moment?

Ben je iemands verjaardag (bijna) vergeten en wil je vandaag nog een verrassing laten bezorgen. Deze last minute cadeaus heb je binnen een dag in huis.

Guido van Loon

Cadeautjes sturen is leuk, dus verras je vriend of vriendin met een leuk cadeautje door de brievenbus. In dit artikel bekijken we welk cadeautjes dezelfde dag worden bezorgt. Cadeautips kun je nooit genoeg hebben. 

Bloemen

Een bloemetje is altijd leuk om te geven. Als je geen tijd hebt om zelf het bloemetje langs te brengen kun je het laten bezorgen. Er zijn veel bloemisten waarbij je een online een bloemetje kunt bestellen en dit bij iemand laten thuisbezorgen. Bij sommige bloemisten kun je het bloemetje vandaag in huis hebben. Bestel je bijvoorbeeld voor een bepaald tijdstip, dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd.

Wijn

Ook wijn is een leuk cadeau om te geven. Probeer een wijn te kiezen met een interessante achtergrond. Kies een wijn waar je persoonlijk iets mee hebt. Misschien een wijn die je tijdens je vakantie hebt ontdekt of wijn van een lokale wijnmaker. Het is daarnaast belangrijk om een wijn te vinden met een goede balans tussen toegankelijkheid en klasse. De fles moet nieuwsgierig maken, zodat deze niet in de kast verdwijnt. Iemand moet hem echt graag willen proeven. 

Een geurtje

Een geurtje is altijd leuk om te geven. Je kunt er bijna de plank niet mee mis slaan. Het geven van parfum laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het zoeken van een cadeau. Parfum is iets wat veel mensen vaak zullen dragen en daarmee denken ze aan je. Het is een teken van genegenheid. Door de mooie verpakking en het mooie flesje laat je zien dat degene waarvoor je dit koopt het ook echt waard is. 

Chocolade

Chocolade is een lekker cadeau. Er zijn veel soorten chocolade waaruit je kunt kiezen. Van witte chocolade, tot melkchocolade en puur. Daarnaast zijn er nog veel speciale soorten chocolade. Zoals chocoladerepen met oreo stukjes of chocolade met karamel. Online kun je makkelijk chocolade bestellen. Meestal zit deze in een feestelijke verpakking zodat je het prima als cadeautje kunt geven. 

Speciaal bier

Een speciaalbier pakket bestaat uit verschillende speciaalbieren. In een bierpakket zitten verschillende soorten bier, zoals IPA, witbier, of bruin bier. De bieren verschillen van smaak, kleur en alcoholpercentage. Proef van iedere soort en bepaal jouw favoriet. Je kunt het prima als last minute cadeau geven, want veel winkels bezorgen het speciaalbier pakket bij de jarige thuis. 

Sokken

Ook altijd leuk om te geven en iets waar iemand echt iets aan heeft zijn sokken. Online kun je veel leuke en vrolijke sokken vinden die snel bij iemand kunnen worden thuisbezorgd. Soms kun je er ook online nog een kaartje bij bestellen. De meeste sokken pakketten worden leuk verpakt en zijn daardoor een perfect cadeau. 

Een dagje uit

Een ander leuk en makkelijk cadeau om te geven is een dagje uit. Is het cadeau voor je partner? Kies dan voor een romantisch uitje, zoals een weekendje weg of een etentje. Wil je een dagje weg geven aan een vriend of vriendin, kies dan voor de sauna, een pretpark of bezoek een museum. 

Cadeaukaart

Ben je onzeker over wat iemand graag wil hebben geef dan een cadeaukaart cadeau. Met een cadeaukaart kan degene aan wie je het cadeau wil geven zelf kiezen wat hij of zij wil hebben. Een cadeaukaart kan worden ingewisseld in verschillende fysieke winkels, maar ook online kun je veel producten met een cadeaukaart betalen. Een cadeaukaart is een iets minder persoonlijk maar wel veilig cadeau. 

Een fotolijstje met een foto

Een leuk en persoonlijk cadeau om te geven is een fotolijstje met een mooie foto erin. Er bestaan verschillende fotolijstjes en de foto kun je online uploaden en laten afdrukken. Meestal heb je deze dan snel in huis. Let bij het kiezen van het fotolijstje op het frame en de kleur. Kies voor een neutrale kleur, zodat je zeker weet dat het lijstje bij ieder interieur past.

 

Reacties