Deze 5 handige (en betaalbare) oplossingen maken het je thuis veel makkelijker

Handige producten die het leven thuis veel makkelijker maken! Van deurvastzetters zonder schroeven of boren tot antislip-tegelspray: ontdek de 5 leukste.

Guido van Loon 17 Augustus 2020

Op de redactie zien we vaak zulke leuke producten voorbijkomen. Sommige zijn zelfs zo verrassend slim en eenvoudig dat je je afvraagt waarom het niet allang bedacht is! En dan blijkt dat dat ook helemaal niet duur hoeft te zijn! Wij lichten de 5 allerleukste voor je eruit. Welke wil jij hebben?

1. Geen gaten in je kozijn, wel je deur of raam open- of vastzetten

Je herkent het misschien wel: je wilt je deur of raam open- of vastzetten maar je wilt liever niet boren of schroeven in je kozijn of deur. Je wilt beschadigingen voorkomen of je vindt het gewoon zonde. Daarnaast zijn er verschillende huurders/woningbouworganisaties die dit niet toestaan. Kierr is de oplossing: deurvastzetters en raamuitzetters die je kunt gebruiken zonder te boren of schroeven. Door de exclusieve gebruiksvriendelijke manier van klemmen of bevestigen zijn ramen en deuren eenvoudig open te houden of ze op een kier te zetten.

Check de collectie

2. Schoenen opbergen was nog nooit zo gemakkelijk

Heb je veel schoenen, maar te weinig ruimte om ze netjes op te bergen? Dan zijn deze schoenenblokken echt iets voor jou! Door het speciale ontwerp van de organizers bespaar je maar liefst de helft van de ruimte, én staan al je schoenen overzichtelijk opgeruimd.

Dit kosten ze

3. Gemakkelijk en snel je badkamervloer antislip maken

Is je badkamervloer glad en ben je de uitglijders beu. Dat is in een handomdraai geregeld met de revolutionaire anti-slipspray van SecuCare! De spray is volledig transparant, werkt op iedere keramische (gebakken) tegel en heeft een kwaliteitsgarantie van 5 jaar. De spray blijft minimaal 5 jaar stroef.

Ontdek de mogelijkheden

4. Zo verwissel je heel gemakkelijk je dekbedovertrek

Vind jij je dekbedovertrek verwisselen ook zo'n gedoe? Dat kan dus veel eenvoudiger! Sofiben maakt dekbedovertrekken met een doorlopende rits over 3 zijden met als extra een instopstrook over de breedte van het matras! Je bed verschonen was nog nooit zo eenvoudig!

Check de collectie

5. Stinkende schoenen na het sporten verleden tijd

Stinkende, natte schoenen zijn voor iedereen die veel (buiten)sport, of last heeft van zweetvoeten wel herkenbaar. En wat doen we dan vaak: kranten in de schoenen en bij de verwarming zetten. Dat kan makkelijker, sneller en slimmer: zet je schoenen in de Shoefresh schoenverfrisser! Het enige wat je moet doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start en stopt vervolgens automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog.

Benieuwd hoe het werkt? Lees het in de review

Reacties