Foto: Houten_vlonder_antislip_maken

Van risico naar rust: zo wordt je vlonder of terras weer veilig

Het team achter De Antislip Expert blinkt uit in het aanbrengen van antislip strips op vlonders en terrassen

15 Maart 2024

Stel je voor: een ontspannen middag op je vlonder of terras, waar je zorgeloos kunt wandelen, spelen, en genieten van de buitenlucht. Geen zorgen over uitglijden of een ongelukkige val - gewoon puur genot en veiligheid die naadloos samengaan.

Dit scenario is goed haalbaar dankzij het werk van een gespecialiseerd team, geleid door twee vernieuwers in de branche. Hun doel is simpel: jouw buitengebieden omtoveren tot plekken waar je zonder zorgen kunt bewegen, met een sterk verminderde kans op uitglijden.

Van passie naar veiligheid

De reis naar veiligheid begon met een eenvoudige maar krachtige ontdekking door Marciano Simonis, ook wel bekend als de "De Terraskoning". Het belang van antislip oplossingen werd al snel duidelijk, waardoor een diepe passie voor veilige loopvlakken ontstond. Dennis Verhoef, met zijn achtergrond in de zorgsector en specifieke expertise in het veiliger maken van natte ruimtes, voegde een nieuwe dimensie toe aan het team. Samen vormen ze een goede combinatie van passie en kennis, gericht op het creëren van veilige en genietbare buitenruimtes.

Innovatieve antislip oplossingen: Veiligheid voorop

Het team achter De Antislip Expert blinkt uit in het aanbrengen van antislip strips op vlonders en terrassen. Ze erkennen dat geen twee oppervlakken hetzelfde zijn en benaderen elke opdracht met een gepersonaliseerde aanpak.

Door hun uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van diverse materialen, slagen ze erin om een effectieve oplossing te bieden die het risico op uitglijden drastisch vermindert. Hun doel is simpel maar ambitieus: het veiliger maken van de buitenruimtes die ons dierbaar zijn, zodat iedereen zonder zorgen kan genieten.

De positieve impact van antislip strips

De inzet van De Antislip Expert om antislip strips aan te brengen heeft bewezen een belangrijke stap te zijn in het voorkomen van ongelukken. De impact van hun werk is diepgaand; klanten zijn tevreden en vertellen over de toename in veiligheid en gemoedsrust.

Het vertrouwen dat men voelt bij het betreden van een met antislip beveiligd terras of vlonder is onbetaalbaar. Deze simpele aanpassing kan het verschil betekenen tussen een gevaarlijke val en een veilige, plezierige buitenervaring.

Meer dan slechts strips: Een belofte van veiligheid

De Antislip Expert vertegenwoordigt meer dan alleen het aanbrengen van antislip strips; het staat voor een belofte van veiligheid, een toewijding aan kwaliteit en innovatie, en een diepgewortelde passie voor het beschermen van mensen tegen ongevallen in hun buitenruimtes.

Als je overweegt om je vlonder of terras te verbeteren en een veilige omgeving voor jezelf, je familie en vrienden wilt creëren, nodigen Marciano, Dennis en hun deskundige team je uit om de mogelijkheden te ontdekken.


Voor meer informatie en om zelf direct antislip-oplossingen te bestellen, kun je terecht in onze webshop via www.antislip-expert.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte om te toveren tot een veilige plek. Met De Antislip Expert wordt elke activiteit buiten zorgeloos. Ontdek het zelf en maak van veiligheid jouw standaard voor buitenplezier.

Reacties