Foto: vaderdag-cadeaus-ek

De leukste cadeautips voor Vaderdag in de loop naar het EK

Op 20 juni is het weer Vaderdag. Tijd dus om je vader letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Daarnaast gaat half juni ook het EK van start.

Daarom hebben wij de leukste en coolste Vaderdag cadeaus door een oranje bril op een rijtje gezet.

Maak jouw huis en tuin binnen no time EK-ready met de Slimme Flex Lights van Innr

Geef jouw vader de ultieme EK-beleving door je huis en tuin in het oranje licht te zetten. Met de slimme ledstrips van Innr voor binnen en buiten heb je binnen no time de juiste sfeer voor de wedstrijd te pakken. Beide strips geven mooi egaal licht, zijn makkelijk te bedienen met een Zigbee Bridge (compatible met Philips Hue) en makkelijk te monteren. Ook leuk voor na het EK, want er zijn naast oranje en wit nog 16 miljoen andere kleuren licht te kiezen. 

De Outdoor Flex Light is nu te koop vanaf €59,99 - verkrijgbaar in 2 en 4 meter
De Flex Light Colour is nu te koop vanaf €49,99 - verkrijgbaar in 2 en 4 meter

Nooit meer zonder telefoon of laptop met de Powerport Atom III Slim 65 W van Anker

Je vader wil natuurlijk niks missen van het EK en dat hoeft ook niet meer. Vanaf nu laad je al je apparaten in een keer op met de PowerPort Atom III Slim. Deze charger heeft maar liefst 4 poorten. De PowerIQ 3.0 USB-C poort geeft je het maximale vermogen van 45 Watt voor je laptop, terwijl de drie extra USB-poorten met een totaal vermogen van 20 Watt je mobiele apparaten voorzien. Zo kan je vader het EK dus non-stop volgen op zijn smartphone, laptop of tablet zonder vast te zitten aan een stopcontact. 

De Powerport Atom III Slim 65W is nu te koop vanaf €49,99

Volg tussen het werken door het EK met de Dell 34-inch monitor voor videoconferencing - C3422WE

Het is de verwachting dat hybride werken de norm wordt. Deze gebogen WQHD-monitor van 34-inch met geïntegreerde 5 MegaPixel camera, dubbele luidsprekers en een speciale knop voor Microsoft Teams is de ideale thuiswerk-monitor. En perfect voor jouw vader om af en toe tussendoor een EK-wedstrijd op te volgen!

De Dell C3422WE 34-inch monitor is nu te koop vanaf €895,40

Kijk het EK waar je maar wil met de Dell XPS 13

Werken waar je maar wilt, met familie en vrienden bellen, online gamen of een voetbalwedstrijd kijken: een laptop is het ideale middel. De XPS 13 van Dell Technologies is super snel, dun en licht. Maar het allerbelangrijkste: hij heeft een prachtig design. Een gadget waar iedere vader blij van wordt.

De Dell XPS 13 is nu te koop vanaf €1.319,-

Bekijk het EK in full HD op het grote doek met de Nebula Vega Portable beamer

Je kunt het EK natuurlijk op een TV kijken, maar je kunt ook de nieuwe Nebula Vega Portable Full HD beamer installeren. De geavanceerde projectie technologie van HDR10 en 500 ANSI-lumen aan hoge helderheid zorgen ervoor dat je de wedstrijd in full HD op het grote doek (of een witte muur) kan bekijken. Met Dolby Digital Plus geniet je ook van het beste geluid en met een accu die 3 uur meegaat zonder stroom kijk je de wedstrijd waar jij maar wil. Samen met je vader het EK kijken in full HD op locatie naar keuze? Dat kan dus gewoon!

De Nebula Vega Portable is binnenkort te koop vanaf €749,-

Bekijk het EK op een van de nieuwe Bravia Core televisies van Sony

Ga samen met je vader volledig op in de wedstrijd met de nieuwste Sony televisies X90J en A80J. De Cognitive Processor XR in deze modellen analyseert de elementen op het scherm en zorgt, in tegenstelling tot de conventionele artificiële intelligentie, voor een levensechte ervaring van de wedstrijd. Zo beleef je elke goal en pass intenser dan ooit. Bovendien is de nieuwe streaming service van Sony –  Bravia Core, exclusief beschikbaar op deze modellen. 

De A80J is nu te koop vanaf €2.150,- (beschikbaar van 50 - 75 inch)
De X90J is nu te koop vanaf €1.350,- (beschikbaar van 50 - 75 inch)

Bij goed beeld hoort goed geluid met de HT-S40R soundbar van Sony 
Zou je vader graag het EK vanuit het stadion mee willen maken? Met de HT-S40R soundbar van Sony voelt het alsof je er echt bij bent. Dankzij de krachtige 5.1 surround sound lijkt het net alsof je naast de supporters op de tribunes zit. Na de overwinning een feestje bouwen? Dan kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone via Bluetooth of je kunt de USB-poort gebruiken om audio vanaf een USB-toestel af te spelen. 

De HT-S40R soundbar is nu te koop vanaf €400,-

Maak er een feestje van met de SRS-XG500 speaker van Sony

Bij het EK hoort een feestje na elke overwinning. Daarbij komt de draagbare, draadloze Sony SRS-XG500 partyspeaker ongetwijfeld van pas. Deze bluetooth speaker beschikt over een MEGA BASS-functie waardoor hij een diep en krachtig geluid produceert en dankzij de ingebouwde verlichting zorg je ook meteen voor de juiste sfeer. Met de LIVE SOUND functie creëer je een driedimensionale geluidservaring. Zo lijkt het alsof je live op een festival of voor de DJ booth staat mee te feesten. Draai de volumeknop open, pak de handgreep en let the party begin!

De SRS-XG500 speaker is binnenkort te koop vanaf €420,-

Houd je hoofd koel met de Slimme Aircobediening V3+ van tado°

Zit jouw vader ook altijd op het puntje van zijn stoel tijdens de wedstrijd? Geef hem dan de Slimme Aircobediening tado° om het hoofd koel te houden. Vervang de huidige airco-afstandsbediening met de Slimme Aircobediening V3+ van tado° en bedien je koelsysteem eenvoudig altijd en overal met de tado° app, zelfs als je niet thuis bent. tado° is compatible met de meeste fabrikanten van vaste airco’s en je bespaart gemakkelijk meer energie. 

De Slimme Aircobediening V3+ is nu te koop vanaf €99,99

Reacties