De creatiefste manieren om je fiets op te bergen

Het wielerseizoen is in volle gang. Als je een mooie fiets hebt, ben je daar natuurlijk trots op. Die mag gezien worden!

Extra handig als je geen berging of schuur hebt waar je hem veilig neer kunt zetten. Dan integreer je hem toch gewoon in je interieur?

Je fiets als interieurstuk

Uit een onderzoek van apartment therapy blijkt dat het in Amerika al een ingeburgerd gebruik is om je fiets in je appartement te stallen.

Bij ons is het nog wat minder gebruikelijk. Misschien omdat we van die nuchtere Hollanders zijn die vinden dat een vervoermiddel niet in de woonkamer hoort. Of misschien is het straatbeeld bij ons gewoon meer gewend aan fietsen die met dikke kettingen zijn verankerd aan hekjes en bomen.

Maar een dure racefiets zet je liever niet op straat, in de regen en binnen bereik van grijpgrage handen. En als je in een appartement woont zonder berging of stalling, waar laat je dan je fiets? Daarom vindt de fiets ook steeds vaker zijn weg in Nederlandse interieurs.

Stijlvolle oplossingen om je fiets binnen te stallen

Omdat wij blij worden van creatief met ruimte om gaan, verzamelden we een aantal oogstrelende manieren om je fiets in huis te bewaren.

Meer dan een fietsenstalling: de fiets waar je zo trots op bent wordt op deze manier echt onderdeel van je interieur. Waarom een schilder aan de muur als je er ook je racefiets op kunt hangen als toffe eye catcher?!

reacties
anderen bekeken ook

DIY tips voor het opbergen van je sieraden

Guido van Loon

Richt je woonkamer in met producten van Bol.com

Sandra van Koningshoven

Wat betekent leven in een slim huis?

Hoe laat jij je huis achter in de zomer?

9x superleuke DIY moodboards en hoe je ze het best kunt stylen

Sandra van Koningshoven

Vensterbanken natuursteen

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie