Wallcovering-trend: DIY Fotobehang van eigen foto

Naast de uitgebreide collectie fotobehangen kun je op de website van Fotomuur eenvoudig je eigen foto uploaden en daar behang van laten drukken.

26 Juni 2020

DIY Fotobehang van eigen foto

We willen allemaal wel de laatste woontrends volgen. Maar ongeacht de woonstijl willen we altijd onze eigen unieke stempel op onze omgeving drukken. Dat is wat een huis een thuis maakt. In de toekomst zal dit alleen maar belangrijker worden. Een unieke plek waar we werken, leren, spelen waar we slapen en liefhebben.

Fotobehang heeft de afgelopen jaren steeds meer aan charme gewonnen, het behoort tot een van de populairste behangsoorten van dit moment.
Naast de uitgebreide collectie fotobehangen kun je op de website van Fotomuur eenvoudig je eigen foto uploaden en daar behang van laten drukken.

Denk aan je favoriete vakantiefoto, een oude stadsprent van je woonplaats, misschien wel een dierbare familiefoto of die gave foto van je kids! Laat je eigen creativiteit geheel de vrije loop.

Na het uploaden van uw foto checkt onze website automatisch de kwaliteit van de foto. U geeft dan de gewenste hoogte en breedte van het behang in, en kiest de baanbreedte 46,5 cm, 75 cm of 150 cm voor vliesbehang. Liever de print uit één stuk? Kies dan voor Airtex (vinyl) dit behang scheurt en kreukt niet en is goed te reinigen met een vochtige doek. Vergeet niet de lijm er gelijk bij te bestellen, wij zorgen ervoor dat u dan altijd de juiste lijm heeft.

Behangen een hele klus!?

Gelukkig tegenwoordig niet meer. Je brengt de lijm aan op de muur en plakt het behang er tegenaan. Je hebt niet eens een behangtafel nodig. Men noemt dit niet voor niets snelbehang.

Wilt u meer foto’s zien van resultaten? Bezoek ons instagramaccount: @fotomuur.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fotobehang? Wilt u meer weten over de talloze voordelen?

Of wilt u meteen uw eigen fotobehang bestellen? Ga dan naar
www.fotomuur.com

NB. Prijs is vanaf €14,95/m2 incl btw en gratis levering. Gebruik nu de kortingscode HOLIDAYATHOME voor 10% korting op de normale prijs. Deze code is geldig tot en met 1 juli 2020.

Meer van FotoMuur
Reacties