Profielfoto van Digitalness
Digitalness
Delta 1E, 6825ML Arnhem
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Waarom kiezen voor RowinPT?

RowinPT is een erkende personal trainer in Arnhem

Bij RowinPT begrijpen we dat het behalen van jouw fitnessdoelen niet alleen draait om de tijd die je in de sportschool doorbrengt, maar ook om de juiste begeleiding, motivatie en ondersteuning. Daarom bieden wij een unieke en persoonlijke aanpak die werkt voor jou!

1. Professionele personal trainers: Bij RowinPT sport je altijd onder begeleiding van professionele personal trainers in onze private gym in Arnhem. Onze trainers zijn hoogopgeleid en ervaren, en ze zijn er om jou te helpen het maximale uit elke trainingssessie te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze trainers passen hun aanpak aan op jouw niveau en doelen.

2. Maandelijkse metingen en nieuwe plannen: Elke maand nemen we uitgebreid de tijd om jou op te meten en een nieuw trainingsplan op te stellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je blijft werken aan het behalen van jouw fitnessdoelen. We stemmen het plan altijd af op basis van jouw vermogen en inzet, zodat je op een realistische en effectieve manier vooruitgang blijft boeken.

3. Coaching buiten de gym: Onze personal trainers coachen jou niet alleen tijdens de trainingssessies in de gym, maar ook daarbuiten. We bieden regelmatig contact en ondersteuning, zodat je altijd gemotiveerd blijft en op het juiste spoor blijft met jouw fitnessdoelen.

4. Voedingsbegeleiding: Een gezond voedingspatroon is essentieel voor het behalen van jouw fitnessdoelen. Daarom stellen we samen met jou een realistisch voedingsdoel op dat perfect aansluit bij jouw fitnessdoelen. We bieden een voedingsschema aan dat niet alleen effectief is, maar ook gevarieerd en lekker, zodat je gemotiveerd blijft om gezond te eten.

5. All-inclusive begeleiding: Bij RowinPT krijg je een all-inclusive begeleidingsvorm, waarbij je geen extra kosten hebt voor welke begeleiding dan ook. We bieden een duidelijk pakket aan dat op maat wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te behalen.

Daarnaast biedt RowinPT nog andere mogelijkheden om jou te ondersteunen in het behalen van jouw gezondheidsdoelen:
Vrije Fitness: Als personal training klant bij RowinPT geniet je van een VIP behandeling. Je hebt onbeperkt toegang tot onze private fitness gym, zelfs buiten je personal training sessies om. En het beste? Dit is inclusief begeleiding, zodat je altijd optimaal kunt trainen en resultaten kunt behalen.

Hormoon coaching: Wil je nog verder gaan dan alleen personal training? Kies dan voor hormoon coaching bij RowinPT. Hormoon trajecten kunnen leiden tot verbazingwekkende resultaten en helpen je bij het optimaliseren van je hormonale balans, wat essentieel is voor een goede gezondheid en fitheid.

Met deze uitgebreide aanpak zorgt RowinPT ervoor dat je op een holistische manier wordt ondersteund in jouw gezondheidsreis. Of het nu gaat om het behalen van je fitnessdoelen, het optimaliseren van je hormoonbalans of het verbeteren van je algehele welzijn, wij staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken