Profielfoto van Dura Design

Dura Design

Amsterdamsestraatweg 871 BG, 3555HL Utrecht
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

The Future of Home Improvement - Wij creëren samen met jou een slimme en duurzame woning.

Dura Design - elke unieke woning kan op een winstgevende manier duurzaam gerenoveerd worden!

Wij geloven dat de woning een sleutelrol speelt in het levensgeluk van mensen. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot een slimme, veilige en duurzame woning. Dura Design helpt iedere consument zorgeloos bij het creëeren van een slimme en duurzame woning. Dit doen we door te inspireren, te adviseren en te ontzorgen voor, tijdens en na de bouw.  

Onze missie 

De opgave van de energietransitie is een van de grootste transities ooit in Nederland. Om in 2050 volledige op duurzame energie te draaien is er 80-95% emissiereductie nodig ten opzicht van 1990. Energiebesparing in de gebouwde omgeving is de basis hiervoor, met een reductiepotentieel van 30%. Opmerkelijk genoeg ziet slechts 2% van de Nederlanders deze uitdaging ook daadwerkelijk als dé grote maatschappelijke uitdaging. Genoeg te doen dus, dachten wij. 

Hoe kunnen wij jou helpen? 

Met onze persoonlijke service en stijlvolle producten maken wij verbouwen een feestje. Een gave, duurzame en slimme woning in een handomdraai. En we ondersteunen op het gebied van financierings- & subsidie aanvraag. We zetten namelijk op een rij van welke financiering jij gebruik kan maken en we helpen je bij de aanvraag samen met onze partners. 

Om kwaliteit van onze producten en dienstverlening te waarborgen werken wij alleen met partners die voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria. Zij zijn namelijk altijd aangesloten bij een branchevereniging en voldoen aan één of meerdere certificeringen om deugdelijk werk af te leveren (o.a. VCA, ISO-9001, SKG-IKOB, KOMO, Zonnekeur Installateur). Zo kunnen wij bovendien goede product & installatie garantie(s) bieden.  

1. CONSULT

icon-set-lijntje-03.png

Wij nemen de tijd voor je. Op een moment dat het jou uitkomt komen we langs voor een kennismaking en inventarisatie van de woning. Na afloop ontvang je een persoonlijke Quickscan met een helder overzicht..

 

 

2. ADVIES OP MAAT

Na onze kennismaking schrijven wij voor jou een op maat gemaakt advies over jouw wensen. Daarnaast adviseren wij over de financiële mogelijkheden zoals subsidies en leningen.

 

3. UITVOERING

icon-set-lijntje-05.png

Wij leveren je zorgeloos een slimme duurzame woning. In overleg met jou leggen wijhet systeem aan en zijn altijd jouw aanspreekpunt. We zorgen dat het systeem veilig en vakkundig wordt aangesloten en werken alle rommel en kabels weg. Wel zo netjes.

 

4. NAZORG

icon-set-lijntje-06.png

Waar anderen stoppen gaan wij door. Ook nadat we je woning slim en duurzaam hebben gemaakt blijven we betrokken. Eén aanspreekpunt voor al jullie onderhoud in en rondom de woning. Zo kun je ook na de installatie zorgeloos genieten van de slimme en duurzame woning. Fijn toch?