Foto: 2018-05/Hulsta sfeerverlichting.jpg

Verkeer in hogere sferen met verlichte designmeubels

Met Navis, Tetrim en Madera combineert hülsta een elegante stijl met een gevoel van rust en ontspanning.

De drie collecties verlichten de ruimte via LED inbouwspots in knappe designmeubels. Rust en comfort stralen letterlijk op je af. Zo geniet je nog meer van dat hemelse thuisgevoel.

Navis

Dankzij hun elliptische, elegante rondingen roepen de meubels uit hülsta’s woonkamer- en diner reeks Navis een buitengewoon gevoel van ruimte op. En met hun materiaalmix van lak, hout, keramiek en glas creëren ze bovendien spannende contrasten.

 Sfeerverlichtingen en onderstelopties geven de monumentale lijn dan weer lichtheid en plasticiteit. De geavanceerde indirecte verlichting achter de glazen deuren versterkt die indruk nog meer. Naast LED inbouwspots en -verlichting aan de zijkant zijn er ook kleine verstelbare LED spots die precies het juiste deel van het interieur verlichten en een comfortabele sfeer scheppen.

Tetrim

Een druk ingerichte slaapkamer is een no go in huis. Het liefst willen we namelijk de dag beginnen en eindigen in een rustgevend, zuiver interieur. De grafische, Italiaans ogende Tetrim-bedden van hülsta passen perfect in zo’n sobere, maar knusse slaapkamer.

 De karakteristieke L-vormen uit de reeks doen het uitstekend als kastelement, sideboard of highlight in de kledingkast. Voorzien van een indirecte LED verlichting scheppen de asymmetrische hoeken direct sfeer.

Bij Tetrim kun je trouwens de kleur van je bed, sideboards en kleerkast zelf kiezen om om je eigen gewenste look te creëren. Zo heb je de keuze uit koele accenten in Europees ahornhout, ijsblauw en puur wit. Of ga voor warm eikenhout met glanzende oppervlakken in bordeauxrood.

Moeiteloos opmaken

Jezelf opmaken verloopt feilloos aan deze make-uptafel met geïntegreerde LED verlichting. Dit hangende meubel uit de Tetrim-collectie neemt niet veel plek in. Het design bekoort dan ook dankzij zijn eenvoud en rechtlijnigheid. Je make-up aanbrengen aan een fraaie tafel: check!

Madera

Madera, de woon- en slaapkamercollectie van hülsta met lichte en verfijnde meubels, maakt gebruik van een nieuw materiaal voor de meubelindustrie, namelijk het oersterke en tegelijk vederlichte kirihout. Hülsta werkt het kirihout aan alle kanten af met edelfineer van eik, ahorn of kernnoten. In combinatie met oppervlakken van glas of met structuurlak en extra LED licht levert dat een bijzonder elegante collectie op voor het hele huis.

 Het lichte, maar stevige kirihout biedt ook nieuwe toepassingen. Zwevende meubels, zoals deze wandkast, zijn er één van. Toon je mooiste spullen, verberg rommel. Door open en gesloten vakken te mengen, maak je er een hoogstpersoonlijk meubel van. De optionele LED verlichting brengt meteen extra sfeer in de woonkamer.

Meer informatie: Hülsta 

 

Reacties