Foto: et-aussi-ledlamp

Nieuw: ledlampen van et aussi voor binnen en buiten

Et aussi presenteert haar lampen in led. Energiezuinig én sfeervol. Het led komt terug in de gehele collectie lichtbronnen van et aussi, Lampe genaamd.

Die lijn bestaat uit lampen waarbij de snoer, peer en fitting zijn verfraaid met kleurig haakwerk. Ideaal om een tuin of balkon mee te verfraaien of om sfeer te brengen in huis of kantoor.

Handgemaakte lampen

De lichtbronnen in de collectie Lampe zijn een blikvanger in elk interieur. Gebaseerd op de simpele snoer-fitting lampen, alleen dan in een bijzonder jasje. Namelijk: een gehaakt omhulsel gemaakt van één lange katoenen draad. De collectie bestaat uit drie verschillende varianten: de plafondlamp en stekkerlamp voor binnen. Voor buiten is er de speciale waterdichte tuinlamp, gemaakt met nylon draad. De lampen zijn uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten. Stuk voor stuk op kleine schaal en met de hand geproduceerd, waardoor elk item uniek is.

En ook

Wendy Viel is het brein achter et aussi. Ze runde voor de geboorte van haar oudste dochter een eigen kinderwinkel. Na de geboorte van haar jongste, begon het ondernemen weer te kriebelen. Wendy leerde haken en begon met experimenteren. Haar eerste creatie was meteen een groot succes: een stoere verhuisdeken met een kleurige, gehaakte rand. Haar bedrijf was geboren. Inmiddels heeft Wendy naast dekens ook kussens en lampen toegevoegd aan de collectie. En de naam is niet voor niets et aussi, wat staat voor ‘en ook’: Wendy’s hoofd zit nog boordevol met nieuwe ideeën.

Meer informatie: www.etaussi.nl

Reacties