Foto: led-lamp-verlichting.jpg

MrLed.nl: de ledspecialist met unieke tevredenheidgarantie!

MrLed.nl is leverancier van alle soorten en maten ledproducten voor het MKB en de consument.

De gedachte om niet alleen een gezonde onderneming te zijn, maar ook een rol te willen spelen in het welzijn van mens en milieu, is voor MrLed.nl een belangrijk item.

Alle ledproducten van MrLed.nl zijn voorzien van de nieuwe generatie ledtechnologie, hierdoor zijn de ledproducten energiezuiniger en milieuvriendelijker dan de huidige verlichting. De ledlampen zijn vrij van schadelijke stoffen zoals kwik en lood en qua kleur komen de ledlampen goed overeen met de huidige kleur van de halogeen of gloeilampen. Er is ledverlichting beschikbaar voor binnen in huis en voor buiten aan het huis of in de tuin. De mogelijkheden variëren van ledlampen, ledlooplampen, ledlantaarns, ledmulticolour, ledstrips, ledgadgets tot en met professionele ledverlichting. Doordat MrLed.nl samenwerkt met fabrikant en importeur staan zij garant voor al haar ledproducten.

Maatwerk

Omdat er met ledstrips, spotjes en andere vormen van ledverlichting talloze mogelijkheden zijn, krijgen wij steeds meer vragen om projecten op maat te doen. Hiervoor maken wij een afspraak om je met raad en daad bij te staan als dit nodig is. Dit gaat van nieuwe ledverlichting in een bungalow of nieuwbouwhuis tot een verlichtingsplan in een gebouw. Ook vervanging van bestaande verlichting levert al heel veel besparing op (tot 90%).

Samenwerking

MrLed.nl werkt rechtstreeks samen met de fabrikanten en importeurs van ledverlichting. Hierdoor weet u zeker dat de ledlampen die u ontvangt altijd doen waarvoor ze bedoeld zijn: de gloeilamp of halogeen eruit, de ledlamp erin (bij 12V is er altijd een ledvoeding nodig).

Tevredenheidgarantie

Ben je niet tevreden over de ledlamp, dan kun je de lamp gratis terugsturen en krijg je je geld terug! Zie hiervoor onze (garantie)voorwaarden op de website www.mrled.nl. Je krijgt dan binnen 10 werkdagen uw geld retour: gegarandeerd! Bij projecten gelden andere voorwaarden.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties