Foto: /245660.jpeg

Led bureaulamp must voor werkplek

Een led lamp is uitermate geschikt voor het verlichten van de werkplek. Het gebundelde led licht straalt naar beneden zonder sterke contrasten en is duurzaam.

Een led lamp is uitermate geschikt voor het verlichten van de werkplek. Het gebundelde led licht straalt naar beneden zonder sterke contrasten en is duurzaam.

De LOOP bureaulamp van Penta is een led lamp voorzien van een uniek ontwerp. De lamp is namelijk speciaal ontworpen voor de platte led lichtbron. De lichtbron (1x7W) verspreidt een gebundeld en aangenaam licht zonder contrast en schittering. In combinatie met haar vormgeving is de LOOP een ideale lamp om bij te werken.

De LOOP

De LOOP is gemaakt van metaal en geheel bekleed met leder. Enkelkleurig is deze lamp verkrijgbaar in wit, zwart en naturelbruin en tweekleurig verkrijgbaar in rood, zwart, donkerbruin en leverbruin (bovenkant) in combinatie met wit, beige en bruin (onderkant). De bureaulamp is 45 cm hoog en 64 cm breed. De verkoopadviesprijs van de LOOP bedraagt € 675,-.

De TAAAC

Om het interieur compleet te maken, heeft de LOOP ook een grotere broer; de TAAAC. Deze vloerlamp is verkrijgbaar in leder of hoogwaardig kunststof, is 215 cm hoog, 360° draaibaar en inclusief afstandbediening voor het dimmen en mengen van de lichtkleur. De TAAAC is voorzien van twee led lampen. Eén schijnt naar boven en één naar beneden. De verkoopadviesprijs van de TAAAC is vanaf € 2.925,-.

Beide modellen zijn te bezichtigen in de guerrilla showroom van GI LichtDesign - welke medio september opent in Amsterdam - of bij haar dealers. Kijk voor meer (dealer) informatie op de website van GI LichtDesign, www.gi-lichtdesign.nl.

Publicatiedatum: 26 augustus 2010

Reacties