Profielfoto van Aldor Verlichting

Aldor Verlichting

Dorpsstraat 94 a, 1901 EN Castricum

Over ons

Aldor Verlichting is meer dan een lampenwinkel. Een winkel waar je terecht kan voor lampen, meubels en leuke hebben dingetjes. Styling advies geven we uiteraard in de winkel, maar kan ook bij u thuis. Aldor werkt met bekende merken zoals Masterlight, Steinhauer, Dutchbone, Zuiver, Label51, Freelight en nog diverse ander merken. Kom een langs in de winkel of kijk op onze websites www.aldorverlichting.nl of lampbestellen.nl

Eigenaar Sander Juffermans heeft inmiddels 12,5 jaar geleden het stokje overgenomen van zijn vader Kees Juffermans, grondlegger van Aldor Verlichting. In deze periode heeft het bedrijf belangrijke veranderingen doorgevoerd om volledig up-to-date te zijn.
Het aanschaffen van verlichting gaat regelmatig gepaard met bijpassende accessoires en meubels. Om aan deze behoefte te voldoen kun je bij Aldor Verlichting niet alleen een zeer groot assortiment vinden op het gebied van verlichting. Tevens bieden wij diverse bijpassende accessoires en meubilair aan. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld side tables, salontafels, stoelen, wijnkasten, klokken, kussens, vazen, kunstplanten en meer.

Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers bieden wij een optimaal assortiment aan wat betreft hanglampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen en spotverlichting.

Ook voor divers schakelmateriaal en lichtbronnen zoals de nieuwste LED-verlichting, spaarlampen, TL-verlichting en gloeilampen bent u bij ons aan het juiste adres. Zou je het aangeschafte product bij Aldor Verlichting door ons willen laten monteren, dan is dat ook geen enkel probleem. Ons team staat voor je klaar.

Op onze website vind je een selectie van de producten die wij aanbieden. Onze leveranciers biedt een groot assortiment aan, die wij allen kunnen leveren. Al deze producten zijn bij ons online te bekijken. Klik op het logo van de leverancier en bekijk op je eigen tempo de gehele collectie.

Uiteraard  ben je ook  van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in onze winkel. Hier hebben wij van onze leveranciers een mooie collectie van diverse producten. Laat je inspireren en wij staan klaar om je ter voorzien van een goed advies!