Een trio van licht

Een trio van licht zorgt voor zachte silhouetten, een sfeervolle ambiance aan tafel en voldoende licht om te werken.

26 Januari 2019

De Duitse studio KaschKasch heeft deze innovatieve lamp Ani ontworpen voor een moderne wereld vol licht. Een lamp met drie functies, geschikt voor binnen en buiten, met de looks van een klassieke lantaarnpaal.

Ongekend flexibel

Blomus wilde al langer een echt flexibele lamp op de markt brengen, een lamp die kan worden aangepast aan verschillende functies of situaties. Blomus vroeg KaschKasch daarom om een ongekend flexibele lamp te ontwerpen. Ani Lamp wordt geleverd als doe-het-zelfpakket, zodat je zelf kunt bepalen of je een hanglamp, een sfeermaker, een lamp om te werken of alle drie wilt. Een multifunctionele lamp, geschikt voor binnen en buiten.

In de keuken of hangend in een boom?

Ani Lamp maakt gebruik van een oplaadbare ledlamp. Ideaal voor in de keuken tijdens het koken, handig als er buiten wordt gegeten en prachtig om de boom of het tuinpad poëtisch te verlichten. Ani Lamp is een hedendaagse interpretatie van een klassieke straatlantaarn met een kap van gegoten aluminium. Het licht werpt een zacht schijnsel op de omgeving, zowel aan het plafond als staand op de tafel.

Ani Lamp is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren: white, satellite en magnet. Ani Lamp is vanaf februari verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via blomus.com.

Wie is KaschKasch?

KaschKasch is een Duits ontwerpduo dat in 2011 is opgericht. Het duo bestaat uit Florian Callus en Sebastian Schneider, die beiden een voorliefde hebben voor strakke en simpele ontwerpen met details of functies die soms kleine verrassingen bevatten. Kaschkasch ontwerpt naast lampen ook meubels en accessoires voor Ligne Roset, Living Divani, Menu en Hay.

Productinformatie / Ani Lamp

Ontwerper: KaschKasch
Materiaal: gepoederd aluminium
Lichtbron: led, oplaadbaar
Kleuren: white, satellite, magnet
Prijs: € 99,95

Reacties