Foto: Wonennl-Dansani-Calidris

Dansani breidt de Calidris collectie uit

April brengt de lente en lichte dagen met zich mee en nieuw bij Calidris is Deens design dat perfect past bij de lente - het is licht, mooi en heeft de warmte waar we allemaal naar verlangen.

14 April 2024

GOUD EIKEN STRAALT

We breiden het Calidris palet uit met een prachtige nieuwe fineer kleur, goud eiken, hier getoond met de Ellipse wastafel in Pirate BLACK - wat een geweldige combinatie.

Voor Calidris gebruiken we echt houtfineer in massief Europees eiken dat de nerfrichting  volgt langs de lengte van het hout. Alle Calidris houten delen zijn afgewerkt met massief eikenfineer randen en elk stuk fineer wordt met de hand gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit.

FINEER VS. MASSIEF

In vergelijking met massief hout zorgt eiken fineer voor een gelijkmatigere kwaliteit met een mooiere nerf en textuur en, niet in de laatste plaats, een stabiel, niet-werkend houten bord.

Massief hout is een levend materiaal en zal reageren op vochtigheid en temperatuur, die zoals we allemaal weten, veel veranderen in een badkamer.

WIJ HOUDEN ERVAN OM EEN BEETJE TE POCHEN

Net zoals de keuken een ruimte is geworden die we graag aan onze gasten laten zien, geldt dat ook voor de badkamer. Een ruimte die welzijn uitstraalt, waar onze crèmes, make-up, tandenborstels, scheermessen, haardrogers, handdoeken en ondergoed netjes opgeborgen zijn in laden en kasten, behalve misschien voor het favoriete parfum of de prachtig verpakte oliën, die worden tentoongesteld in open vakken uit onze Calidris serie in de kleur smoked eiken met ingebouwde verlichting.

MEER OPEN VAKKEN

De open vakken zijn ook beschikbaar in de YOU serie, zowel als onderdeel van een wastafelmeubel of als kleinere versies die gecombineerd kunnen worden met bovenkasten of vrij aan de muur kunnen worden opgehangen, zoals hier gedemonstreerd.

Meer van Dansani
Reacties