Daarom past een led paneel bij jou

Met led verlichting heb je veel mogelijkheden qua modellen, lichtsterkte en kleuren. Steeds populairder wordt  het led paneel. Ontdek waarom.

19 November 2019

Led panelen zie je doorgaan terug in systeemplafonds. Hierdoor zijn deze led panelen prima geschikt voor bijvoorbeeld kantoorruimtes, vergaderruimtes of klaslokalen. Maar er is een ontwikkeling hierin gaande. We zien dat led panelen ook steeds vaker in de interieur van woning terugkomt.

De voordelen van een led paneel

Een led paneel is bedoeld om een grotere oppervlakte te verlichten en kom je vaak tegen in een ronde, rechthoekige of vierkante vorm. Doordat een led paneel een moderne, luxe uitstraling met zich meebrengt, past hij prima in de woonkamer, zolder of keuken. En doordat ze er in zoveel soorten en maten zijn, is er altijd wel eentje die perfect past bij jouw woonstijl. En: omdat het led is, gaat de paneel dus erg lang mee. Gemiddeld brandt een led lamp namelijk zo'n 30.000 uur.

Waar hang je je led paneel?

Zoals gezegd zorgt een led paneel voor veel licht en een strakke uitstraling. Je creëert hiermee dus gelijk een dergelijke sfeer in je woonkamer. Ben je hiernaar op zoek? Dan is een led paneel echt iets voor jou. Verder is de paneel ook erg praktisch. Dit komt met name door de goede verlichting vergeleken met andere lampen. Ruimtes als een kelder of garage zijn dan ook vanuit dit oogpunt prima geschikt voor een led paneel. Het paneel zorgt namelijk voor goed licht, springt snel aan en gaat lang mee. Wat wil je nog meer?

Hoeveel bespaar je met led?

Een veelgestelde vraag blijft natuurlijk: wat is nu de besparing van een led lamp? Ben je hier ook benieuwd naar? Je kunt het hier nalezen.

Meer tips over verlichting?

Zelf een lichtplan maken
Welke verlichting past perfect in jouw woning?
Wat zijn de voordelen van verlichting met bewegingssensor?

Reacties