Dé Kerstverlichting van 2018

Trends op het gebied van kerstverlichting in 2018 lees je hier!

Kerstverlichting

Het is al bijna weer december. De maand van onder andere Oud en nieuw, Sinterklaas, maar ook kerst. Met de perfecte verlichting voor de feestdagen kun je ervoor zorgen dat je net dat beetje extra gezelligheid in en om het huis kan krijgen. Het is al bijna weer december. De maand van onder andere Oud en nieuw, Sinterklaas, maar ook kerst. Met de perfecte verlichting voor de feestdagen kun je ervoor zorgen dat je net dat beetje extra gezelligheid in en om het huis kan krijgen. 

Kerstboomverlichting

In veel huizen in Nederland is een kerstboom aanwezig. Nep, echt, gekleurd, wit of gewoon groen. Tegenwoordig is de kerstboom in alle mogelijke manieren te krijgen. Ook de lampjes in de kerstboom zijn op elke verschillende manier te krijgen. Denk aan warm licht, wit licht, gekleurd licht, maar ook in een lange spiraal om de gehele kerstboom heen. Altijd ruzie met het snoer? Neem dan een net. Dit gooi je als het ware over de boom heen om alle lampjes alsnog verspreid te krijgen over de hele boom.

Kerstverlichting binnen

Naast lampjes in de boom is het zo dat je op veel meer verschillende manieren gezelligheid in huis kan creëren met kerstverlichting. Denk bijvoorbeeld aan kersthuisjes waar normale of gekleurde verlichting in verwerkt is of grote, lichtgevende sterren aan een koord om op te hangen. Ook kun je nepkaarsen met led-verlichting neerzetten. Het voordeel aan deze kaarsen is dat ze nooit zullen smelten en je alleen soms een batterij moet vervangen. Het zorgt wel voor dezelfde gezelligheid als echte kaarsen. Toch meer van het ophangen? Je hebt hele mooie snoeren met verschillende hengsels in de vorm van kleine sterren, lichtjes of kaarsjes. Ook deze snoeren zorgen voor een hele hoop gezelligheid in huis.