Foto: 2015/Persoonlijk-advies-WhatsApp-Werk-aan-de-Muur.jpg

Persoonlijk advies via WhatsApp bij Werk aan de Muur

Stuur een bericht naar de stylisten van Werk aan de Muur en ontvang gratis op maat advies voor jouw lege muren!

Werk aan de Muur biedt gratis advies van een stylist via WhatsApp en e-mail. Stuur je wensen en een foto van je ruimte mee en je krijgt advies op maat.

De collectie van Werk aan de Muur bestaat inmiddels uit meer dan 100.000 werken van ruim 5.000 beeldmakers. De complete collectie is in de webshop te bekijken en bestellen. Het vinden van het juiste werk voor aan je muur kan een uitdaging zijn. Vanaf nu kan je de hulp van de stylisten van Werk aan de Muur inroepen. 'We zien een sterke toename in het aantal vragen via WhatsApp.' zegt oprichter Jasper van der Meij. 'Het bieden van advies van WhatsApp is een logische stap die goed past bij het medium. Bijna 10 miljoen Nederlanders gebruiken het, het is zeer eenvoudig om foto’s te delen en gesprekken verlopen stukken sneller dan via e-mail.'

De stylisten van Werk aan de Muur kennen de collectie als geen ander. Stuur een bericht via WhatsApp of email. Laat weten welke stijl bij jou of je kamer past, en stuur een foto mee. Je krijgt binnen korte tijd een een voorstel van meerdere werken. Het meest passende werk wordt virtueel opgehangen in je eigen ruimte, zodat je exact kan zien wat het eindresultaat wordt.

De adviespagina is te vinden op www.werkaandemuur.nl/advies.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties