Profielfoto van Groothuisbouw Emmeloord

Groothuisbouw Emmeloord

Titaniumweg 10, 8304 BR EMMELOORD

Over ons

Wij zijn Groothuisbouw uit Emmeloord. Wij bouwen woningen door heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Onze werkwijze

Bij Groothuisbouw Emmeloord selecteert u zelf het type woning dat bij u past. Vervolgens bepaalt u in welke maatvoering, uitvoering en kleurstelling de woning wordt gebouwd. Dat concept slaat aan, want met ruim 100 medewerkers realiseren wij 150 - 200 gepersonaliseerde woningen per jaar. Waar dat nog meer door komt? Groothuisbouw staat synoniem voor 'persoonlijk, betrokken en transparant'. Dat betekent meteen laten zien wat alle opties kosten en altijd eerlijke en duidelijke informatie vooraf. Wat onze werkwijze verder kenmerkt? Perfectie, service en hoogstaande kwaliteit. Op onze website kunt u zelf uw eigen woning samenstellen en ziet u direct wat die woning kost. Bovendien is er in overleg nog veel meer mogelijk. Kom naar Emmeloord en laat u verrassen!

Waarom Groothuisbouw?

Kiezen voor een woning van Groothuisbouw betekent kiezen voor zekerheid en een perfect gestroomlijnd bouwproces. Dat is best bijzonder, want een nieuwbouwproject verloopt bijna nooit vlekkeloos. "Als ik ooit nog eens een woning zou bouwen dan..." is iets wat mensen vaak verzuchten. Jammer, want een huis bouwen doet u meestal maar één keer in uw leven. Wij bouwen onze woningen al meer dan 20 jaar. Dat betekent dat wij het woningtype van uw voorkeur al meerdere keren hebben gebouwd. Hierdoor kunnen wij niet alleen nagenoeg foutloos bouwen, maar ook adviseren als een échte ervaringsdeskundige. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze kwaliteiten dat wij de opleveringsdatum én uw tevredenheid durven te garanderen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook