Foto: 2018/Groothuisbouw-gasloos-bouwen.jpg

Gasloos bouwen?

Gasloos bouwen of all-electric bouwen vormt voor steeds meer mensen een wens.

Grote kans dat ook u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat uw woning volledig gasloos kan bouwen. Zo voldoet uw woning aan de nieuwste eisen op het gebied van comfort en energieverbruik en creëert u meteen waardebehoud van uw woning. Groothuisbouw vertelt u graag meer over de mogelijkheden van gasloos bouwen!

Waarom gasloos bouwen?

Gasloos bouwen wordt vanuit de overheid steeds meer gepromoot. Zij wil namelijk zo snel mogelijk af van het verwarmen van woningen met behulp van gas. De verwachting is dat in 2020 alle nieuwbouwwoningen ‘all-electric’ moeten worden opgeleverd zonder gasaansluiting; er wordt op dit moment zelfs al gepraat over opleveren zonder gas medio 2018. Als u nu een woning wilt laten bouwen is het verstandig om hier alvast rekening mee te houden door te kiezen voor gasloos bouwen. Zo is uw woning alvast voorbereid op de toekomstige eisen. Dit heeft de volgende voordelen:
- Toekomstbestendig
- Duurzaam
- Efficiënt
- Geen gasaansluiting nodig
- Waardebehoud van uw woning

Eventueel kunt u ervoor kiezen om uw woning niet alleen gasloos te bouwen, maar ook uit te rusten met PV-panelen, ofwel: zonnepanelen. Zo heeft u tevens een duurzame energiebron voor uw all-electric woning. Kiest u voor een woning van Groothuisbouw? Dan geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.

Gasloos bouwen nieuwbouw

Gasloos bouwen is in de nieuwbouw steeds gebruikelijker. Dat komt omdat dit in steeds meer gemeenten de norm is. Vorig jaar werden vier op de tien nieuwbouwwoningen zonder gasaansluiting opgeleverd. En dit aandeel stijgt snel. In de Randstad wordt al meer dan de helft van de nieuwbouw zonder gas gebouwd. Steeds meer gemeenten stellen gasloos bouwen bij nieuwbouw bovendien al verplicht. Wilt u ook een eigen huis bouwen? Dan is het slim om dit gasloos te doen. De kans is namelijk groot dat een vrijstaande woning in de toekomst aanzienlijk waardevaster is wanneer deze all-electric is uitgevoerd.
gasloos bouwen nieuwbouw

Gasloos bouwen met Groothuisbouw

Groothuisbouw loopt vooruit op de voornemens van de overheid, door elke woning die we bouwen te verwarmen zonder gas. Wij rusten onze woningen standaard uit met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. In de samenstelmodule op onze website zijn de prijzen standaard gebaseerd op verwarmen zonder gas. Zo weet u meteen wat een all-electric woning bij Groothuisbouw gaat kosten.

Gasloos bouwen open haard

Bent u enthousiast over een woning met een ‘groene verwarming’ zonder gas, maar houdt u van de charme van een haard? Geen probleem. Zelfs wanneer uw woning all-electric wordt verwarmd blijft een haard mogelijk. Er zijn tegenwoordig prachtige elektrische haarden verkrijgbaar die een vergelijkbare charme en uitstraling hebben als een gashaard.
Kiest u ervoor om gasloos te bouwen met Groothuisbouw? Dan kunt u nog veel meer ‘groene’ toepassingen kiezen, zoals PV panelen (zonnepanelen) en/of een grondgebonden warmtepomp. Onze eigen installatiedeskundige adviseert u graag over de mogelijkheden!

Ook gasloos bouwen met Groothuisbouw? Kom eens langs bij onze modelwoningen in Emmeloord en laat u adviseren door uw persoonlijke verkoopadviseur!Meer van Groothuisbouw Emmeloord
Reacties