array(2) { ["scheme"]=> string(4) "http" ["host"]=> string(21) "www.homemadeby-ree.nl" }
Partner

Home Made By_REE

Home Made By_REE (van oorsprong Verfhandel Ree) heeft zich in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot een complete woninginrichter. Het assortiment van REE omvat: * vloeren * verf * behang / wandbekleding * gordijnstoffen * raamdecoratie * meubels * woonaccessoires.

Bedrijfsoverzicht Home Made By_REE

Happy New Home

Deel jouw woonwens met ons en maak kans op een gratis Design Date met onze styliste (t.w.v. € 95,-).

Happy New Home

Home Made By_REE wenst iedereen een warm en stijlvol thuis waar je in het nieuwe jaar samen van kunt genieten. Daarom geven wij een Design Date met onze styliste (t.w.v. € 95,-) weg.

Nieuw jaar, een nieuw thuis. Ga jij in 2019 verhuizen of heb jij nog woonwensen voor in je huidige huis? Wens je een nieuwe inrichting van de living, meer sfeer in de slaapkamer of toch een frisse look in de keuken? Home Made By_REE in Heemstede creëert graag samen met jou een “happy new home”. Hang jouw woonwens in de feestmaand December in de kerstboom in onze winkeletalage aan de Binnenweg 89-91 of deel je wens op onze website en maak kans op een Design Date t.w.v. € 95,-. Tijdens deze Design Date ga je samen met één van onze interieurstylisten op zoek naar de woonstijl die het beste bij jou past. Wij willen graag weten wat jij een mooi interieur vindt, maar vinden het net zo belangrijk om te horen welke persoonlijke woonwensen jij hebt. Dit inspirerende interieuradvies kan plaatsvinden in de winkel of gewoon bij jou thuis. Het kleur,- en materiaaladvies wordt gepresenteerd in een persoonlijk aankoopadvies. REE wenst jou een Happy New Home!

Meer lezen over
'Happy New Home'?

meer van deze professional

Behang bij REE

Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotob...

Vloeren bij REE

De vloer is de fundering van je interieur

Gordijnen op maat bij REE

Wij maken gordijnen op maat en komen desgewenst thuis m...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.