Profielfoto van HOME MADE BY_ REE
HOME MADE BY_ REE
Binnenweg 89-91, 2101 JE Heemstede
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Vloeren bij REE

De vloer is de fundering van je interieur

Vloeren op maat

De vloer is de fundering van je interieur. Wij maken een onderscheid in harde vloerbedekking zoals vinyl, laminaat, hout en PVC of zachte vloerbedekking zoals tapijt en karpetten. Ook traplopers en schoonloopmatten behoren hierbij tot de mogelijkheden. Voor elke ruimte de juiste vloer. Graag gaan wij het gesprek met jou aan om erachter te komen waar de vloer geplaatst gaat worden, wat voor een functie de vloer moet hebben, welk onderhoud je eraan wilt hebben en wat de ondervloer is. Op basis hiervan geven wij een passend advies met de bijbehorende productkeuzes. Alle vloersoorten in diverse kleurstellingen zijn op mooie stalen te aanschouwen in de winkel met uiteraard de mogelijkheid tot het lenen van een staal om in jouw eigen ruimte te kunnen bekijken. Onze stoffeerders komen desgewenst bij je langs voor het inmeten en/of het plaatsen van de vloer.

Tapijt

Je creëert jouw eigen unieke tapijt bij REE. Ervaar de warmte, luxe en comfort van bijvoorbeeld hoogpolig tapijt. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking. Bij Home MAde By_ Ree vind je tapijten van verschillende kwaliteiten: van een luxe, hoge pool tot een praktische, moderne bouclé.

Onze interieurspecialist neemt alle tijd om met je in gesprek te gaan over het meest geschikte tapijt.

PVC

Er is keus uit veel eigentijdse dessins; of je nu kiest voor een look van beton, hout of keramisch, je hebt een eigen stijl. PVC is te leggen in rechtverband of visgraat en is verkrijgbaar in losse stroken of als click systeem. 

Laminaat

De laminaatvloeren van Home Made By_REE zijn met zorg gemaakt en trotseren moeiteloos de tijd. De krasbestendigheid is bovendien uitmuntend!

Dat maakt dat onze laminaatvloeren bestand zijn tegen de zwaarste beproevingen, zoals uitbundig spelende peuters en rondhollende huisdieren.