Partner

Home Made By_REE

Home Made By_REE (van oorsprong Verfhandel Ree) heeft zich in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot een complete woninginrichter. Het assortiment van REE omvat: * vloeren * verf * behang / wandbekleding * gordijnstoffen * raamdecoratie * meubels * woonaccessoires.

Bedrijfsoverzicht homemadeby.nl

Gordijnen op maat bij REE

Wij maken gordijnen op maat en komen desgewenst thuis meten en monteren.

Gordijnen maken je interieur af

Gordijnen hebben een warme uitstraling. geven rust en stijl aan je interieur, creëren een fijne akoestiek en zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch.

Gordijnen in diverse transparanties filteren het licht of sluiten buiten volledig van binnen af. Ze zijn helemaal naar wens (uit) te voeren. De stoffen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, structuren en dessins. Door het gesprek met jou aan te gaan, komen we samen tot een passende keuze.

Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Het gordijn bestaat dan uit één doorlopende stof zonder naden. Dat is ideaal voor als je gordijnen tot op de grond wenst.

Meer lezen over
'Gordijnen op maat bij REE'?

meer van deze professional

Behang bij REE

Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotob...

Hoe werken wij?

Van interieuradvies tot realisatie

Happy New Home

Deel jouw woonwens met ons en maak kans op een gratis D...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.