Partner

Home Made By_REE

Home Made By_REE (van oorsprong Verfhandel Ree) heeft zich in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot een complete woninginrichter. Het assortiment van REE omvat: * vloeren * verf * behang / wandbekleding * gordijnstoffen * raamdecoratie * meubels * woonaccessoires.

Bedrijfsoverzicht Home Made By_REE

Raamdecoratie op maat bij REE

Rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, paneelgordijnen, vlinderjaloezieën  en shutters

Breed assortiment en op maat voor u gemaakt

De interieurspecialist van REE helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort raamdecoratie het wordt en waar het komt te hangen.

Rolgordijnen zijn praktische sfeermakers die door hun eenvoud in elk interieur passen. Een rolgordijn is compact en goed te plaatsen in elk kozijn. Een duo-rolgordijn behoort ook tot de mogelijkheden, waarmee je het lichtinval meer kunt reguleren. Rolgordijnen zijn in uiteenlopende kleuren en dessins te verkrijgen.

Door de vele toepassingsmogelijkheden zijn vouwgordijnen in vrijwel elke ruimte in de woning te gebruiken. Voor een gefilterde lichtinval kies je voor transparante stoffen. Ons assortiment plisséegordijnen biedt - net vouwgordijnen - een grote keus in kleuren en prints. Plissées zijn ook verkrijgbaar met top-down functie, waarbij er boven aan je raam wel licht binnenvalt, terwijl er onder tot halverwege de inkijk wordt beperkt voor ultieme privacy.  

Naast de 'klassieke' horizontale jaloezie van aluminium, is deze ook verkrijgbaar in hout, textiel en kunststof. Je hebt bij REE de keuze uit heel veel kleuren en dessins. Hout zorgt voor een warme uitstraling en is leverbaar in diverse kwaliteiten en afwerking of kies voor bamboe (blinds). Vlinder jaloezieën zijn de ultieme combinatie tussen enerzijds het zachte van textiel en anderzijds het strakke van horizontale jaloezieën. Deze jaloezie filtert het licht op subtiele wijze. Een houten horizontale jaloezie is ook heel goed te combineren met gordijnstoffen.

Met verticale jaloezieën kies je voor functionaliteit in combinatie met sfeer. Geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en bepaal op elk moment zelf de gewenste lichtinval. Wij bieden een keuze uit vele decoratieve lamellen van aluminium, kunststof of textiel in diverse lamelbreedten. Kies bijvoorbeeld voor de exclusieve ausbrenner stoffen, de glanzende satijnen lamellen of voor vitrage lamellen. Voor werkkamer of kantoor zijn er brandvertragende lamellen voor extra veiligheid of speciale beeldschermlamellen, die de hinderlijke schittering van het zonlicht op uw scherm voorkomen. Lamellen zijn eenvoudig schoon te houden en vochtbestendig.

 

Meer lezen over
'Raamdecoratie op maat bij REE'?

meer van deze professional

Verf bij REE, Heemstede

Van hoogglans lak tot krijtmatte muurverf en alles daar...

Happy New Home

Deel jouw woonwens met ons en maak kans op een gratis D...

Gordijnen op maat bij REE

Wij maken gordijnen op maat en komen desgewenst thuis m...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.