Een foto zegt meer dan duizend woorden

Het is belangrijk om na het werk thuis te kunnen komen in een plek van rust om weer op te kunnen laden.

26 Augustus 2020

Zo kun je alle chaos van het dagelijks leven achter je laten. Er zijn verschillende manieren om meer rust te creëren in huis. Het is aan te raden om per kamer te kijken naar wat je zou willen veranderen. Kijk om te beginnen even om je heen. Wat is storend voor jou? Is het haalbaar om je woning te veranderen zoals jij dat wilt? Zet alles desnoods op papier om voor jezelf een duidelijk overzicht te creëren. Zo wordt het makkelijker om stapje voor stapje naar rust in huis toe te werken.

Waarom een foto

Een manier die voor veel mensen werkt, is om alle voorwerpen weg te doen die we niet meer gebruiken. Natuurlijk hoef je niet minimalistisch te gaan leven, maar vaak houden we ons vast aan voorwerpen die we eigenlijk helemaal niet meer nodig hebben. Verzamel alle spullen die je weg wilt doen, en verkoop de spullen online of breng het bij een kringloop winkel. Dit proces geeft mensen vaak al veel rust.

Inrichting kamer veranderen

Er zijn verschillende manieren voor een inrichting van een kamer om meer rust te creëren. Zo kun je ervoor kiezen om meer planten aan te schaffen. Een beetje natuur in huis kan bijdragen aan onze gesteldheid. Ook de kleurencombinaties die we gebruiken in onze kamer kunnen voor onrust zorgen. Kies voor lichtere kleuren, en voorkom drukke patronen. Je kunt er voor kiezen om een muur te behangen met fotobehang. Zo waan je je in een andere wereld in je eigen kamer! Zo laat je ook een stukje persoonlijkheid zien, een foto zegt namelijk meer dan duizend woorden. Voel je je fijn in de natuur? Kies voor een leuke print van een mooi landschap. Of hou je van het strand? Waan je op het strand in je eigen huiskamer! Bij www.yourdecoration.nl kun je terecht voor de perfecte behang die bij je past. Ook voor prachtige fotolijsten en posters kun je hier terecht. Zo kun jij je kamer helemaal naar eigen wens inrichten.

Reacties