Foto: Brabantia

SMALL SPACE LIVING

Creëer je eigen ruimtebesparende afvalstraat

28 September 2023

Wonen in een kleine ruimte? Het kan! Sterker nog, de afgelopen jaren zijn we in Nederland per persoon gemiddeld minder vierkante meters gaan bewonen. En of kleiner wonen nu een noodzakelijke keuze is of juist een wens: met de ruimtebesparende producten van Brabantia organiseer je je huishouden in een handomdraai, hoe groot of klein je woonruimte ook is.

Creëer je eigen ruimtebesparende afvalstraat

Afval scheiden wordt wel heel gemakkelijk met de Sort & Go stapelbare afvalemmers. Deze afvalemmers zijn ruimtebesparend, sterk, hebben stevige handvatten en passen overal. De emmers zijn gemaakt van kunststof en na gebruik 100% recycleerbaar.

De kleinste Bin voor de kleinste ruimte in huis

Ook het toilet verdient een eyecatcher, zoals de Bo Hi afvalemmer. Deze emmer, met een inhoud van 4 liter, is ruimtebesparend en past in iedere hoek en de uitneembare kunststof binnenemmer maak je gemakkelijk schoon. Handig en stijlvol!

Organiseer je aanrecht in stijl

Houd je aanrecht schoon en netjes - en je spullen bij de hand - met de nieuwe Brabantia SinkStyle Organiser. De design opbergbox heeft genoeg ruimte voor je sponsjes, doekjes, afwasborstel en meer. De lekbak zorgt voor luchtcirculatie en voorkomt zo vieze luchtjes. Een luxe aanwinst voor je aanrecht!

Een ruimtebesparende opbergoplossing

Organiseer je voorraadkast met de handige stapelbare voorraadbussen in de verschillende formaten. Pasta, koffiebonen of noten: in een oogopslag vind je wat je nodig hebt. De stijlvolle deksels met siliconen sluiting houden de inhoud bovendien langer vers.

Bouw je eigen sorteersysteem voor de was

Wil je je was te sorteren? De stapelbare wasboxen bieden uitkomst. De boxen hebben een deksel bovenop en een opening aan de voorkant, dubbel zo handig dus. En heb je de wasbox even niet nodig? Dan vouw je ‘m snel en gemakkelijk op. Een kind kan de was doen!

Reacties