Foto: Brabantia_afvalemmers

Verborgen afval scheiden

Meer afval scheiden, maar je vloer vrijhouden: dat doe je met de nieuwe Brabantia Sort & Go inbouwemmers 2 x 15L, 2 x 30L en 10 + 10L + 20L.

06 Maart 2024

Gemaakt voor in de kast met een stevig en makkelijk te installeren frame (4 schroeven). De set past ongeacht of het deurtje nou naar links of rechts opengaat. De Brabantia-bonus: extra opbergruimte bovenop, en handige haken aan de zijkant voor afvalzakken. De afvalbakken zijn Cradle to Cradle gecertificeerd® op Zilver niveau. En natuurlijk zijn ze ook makkelijk schoon te maken, uit het frame te halen en te legen. Super setjes, met een gratis proefpakket Brabantia PerfectFit vuilniszakken, en 10 jaar garantie en service. Vanaf maart 2024 verkrijgbaar.

Recyclen is een inside job

Recyclen is belangrijk, maar het moet geen bakken met geld of ruimte kosten. Dat is de filosofie achter het populaire Brabantia Sort & Go-assortiment - een collectie betaalbare, duurzame en ruimtebesparende kunststof afvalemmers om afval te organiseren zoals jij dat wilt. De nieuwste Brabantia Sort & Go inbouwemmers zijn een mix van de topkleuren, Dark Grey en Jade Green. Je trekt ze makkelijk naar je toe met de telescopische rails. Er zijn drie Sort & Go-sets waarmee je je eigen recyclingsysteem kunt maken: een duo van 2 x 15 liter, een set van 2 x 30 liter en een trio van 10 + 10 + 20 liter. Ze hebben allemaal een stevig, makkelijk te installeren frame met extra opbergruimte en 10 jaar garantie. 

"Brabantia Sort & Go afvalemmers zijn gemaakt voor recycling, maar ze worden ook duurzaam geproduceerd. Ze zijn gemaakt van 70% gerecycled materiaal, zijn na gebruik voor 99% recyclebaar en zijn Cradle to Cradle gecertificeerd® op Zilver-niveau. Geen wonder dat deze slimme en ruimtebesparende Sort & Go afvalemmers al in miljoenen huishoudens helpen bij het scheiden van afval." - Valerie Denys, Category Manager Waste Management

Maat-praat

De nieuwe Brabantia Sort & Go inbouwemmers passen in de meeste standaard keukenkastjes. Om precies te zijn heeft de 2 x 15L set 43 x 32 x 49 cm (H x B x D) ruimte nodig, de 2 x 30L inbouwemmers passen perfect in een minimale ruimte van 64 x 32 x 49 cm (H x B x D) en de 10 + 10 + 20L set heeft 40 x 42 x 49 cm (H x B x D) nodig. Zoals je mag verwachten van Brabantia, zijn ook deze afvalemmers eenvoudig te installeren - het metalen frame (met maar 4 schroeven), instructies en bevestigingsmaterialen zitten erbij. Er staat ook een praktische instructievideo online. 

Het frame heeft trouwens volledig uittrekbare telescopische rails, opbergruimte aan de bovenkant en haken aan de zijkant – handig om je verpakking afvalzakken aan te hangen. Uiteraard zijn de losse emmers makkelijk te legen en schoon te maken. Je krijgt er een gratis proefpakket Brabantia PerfectFit vuilniszakken bij (code D, O of J + X).

Sort & Go-familie 

De nieuwe Sort & Go inbouwemmers zijn perfect te combineren met andere afvalbakken uit de Sort & Go-familie. Die zijn er in 7 maten en 4 kleuren. Alles wat je nodig hebt om je eigen systeem op te zetten voor het sorteren van afval. De 3-liter versie en minstens zo schattige 6-liter Sort & Go zijn met hun openblijvend deksel super voor schillen, korstjes, kliekjes ... eigenlijk voor al je organische keukenafval. De afvalbakken van 12 en 16 liter gebruik je bijvoorbeeld voor flessen, blikjes of verpakkingen. De hele familie is trouwens gemaakt om te stapelen en te combineren – de 20- en 25-liter Sort & Go hebben samen dezelfde hoogte als een 40 liter afvalemmer. En de Sort & Go van 20 liter heeft precies het juiste formaat voor A4-papier. Zo bouw je je eigen recyclestraat! Er is ook een inbouwversie die tevoorschijn komt als je de kast opent, in 2 x 12 liter of 2 x 16 liter. Leuk om te weten: je hangt de bakken van 6, 12 en 16 liter makkelijk aan de muur. Veel plezier met organiseren!

Reacties