Foto: shutters-direct-slaapkamer

Natuurlijke raambekleding: houten jaloezieën

De keuze van de raambekleding is sfeerbepalend voor de ruimte. Houten jaloezieën geven de ruimte van nature een serene rust en moderne touch.

De keuze van de raambekleding is sfeerbepalend voor de ruimte. Houten jaloezieën geven de ruimte van nature een serene rust en moderne touch.

Shutters Direct heeft voor Nederland de exclusieve verkooprechten voor drie collecties houten jaloezieën welke in Engeland worden geproduceerd. Bovendien zijn deze houten jaloezieën gemaakt van hoogwaardig FSC gecertificeerd hout.

 

Houten Jaloezieën geven de ruimte niet alleen een esthetische upgrade maar ze houden de ruimten ook koel tijdens de warme zomermaanden en behaaglijk warm in de winter.

De houtstructuur is subtiel aanwezig en verlenen de jaloezieën een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in 25 houtkleuren, waaronder ook de actuele vergrijsde tinten. Daar is er keuze uit verschillende breedtematen (25, 35 of 50 mm).

De houten jaloezieën kunnen online worden besteld en worden dan direct op maat gemaakt. Een snelle levering is gegarandeerd. Het bedieningsmechanisme om de jaloezieën en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar de klant het wil. Voor de bediening kan worden gekozen voor brede banden of een touw dat iets minder dominant aanwezig is. De banden kunnen in bijpassende of juist een contrasterende kleur worden geleverd.

Deze collectie houten jaloezieën is verkrijgbaar via www.shuttersandblindsdirect.nl.

Publicatiedatum: 23 juli 2010

Reacties