Creëer een sfeervol interieur met raamdecoratie van hout

Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Zonnelux heeft houten jaloezieën, houten shutters en geweven hout in haar assortiment.

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Het geeft de ruimte direct een warme en sfeervolle uitstraling. Raamdecoratie is dé sfeermaker in je interieur. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor houten raambekleding.

Zonnelux heeft houten jaloezieën, houten shutters en geweven hout in haar assortiment. Een natuurlijk product heeft altijd een unieke uitstraling, omdat geen één stuk hout hetzelfde is. Dat is ook echt de charme van het product.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment. Je kunt kiezen voor jaloezieën met een zichtbare houtnerf of een gladde variant. Bovendien zijn houten jaloezieën en ladderbanden in allerlei modieuze kleuren leverbaar.

Zonnelux lanceert dit jaar de nieuwe collectie houten jaloezieën. In de collectie zijn ook een viertal houtlook kleuren opgenomen. Deze jaloezieën hebben het uiterlijk van een houten jaloezie, maar zijn gemaakt van pvc en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Houten shutters

Wil je raamdecoratie met een stijlvolle uitstraling? Shutters zijn dan de perfecte keuze! De shutters van Zonnelux zijn er in verschillende soorten: Eco-line (tulpenhout), Top-line (lindehout), Brushed-line (Paulownia hout) en de exclusieve Piet Boon by Zonnelux shutter (abachi hout). Kenmerkend aan de Piet Boon shutter is de rechthoekige lamel – in tegenstelling tot de klassieke ovale shutter lamel.

Geweven hout

Wil je aan jouw interieur extra warmte toevoegen? Met Zonnelux geweven hout is een sfeervol interieur gegarandeerd. Het geweven hout is dé woontrend van het moment. Bij het geweven hout kun je kiezen uit een fijne en grove weving en bovendien is het verkrijgbaar in twee varianten: roll-up en vouwgordijnen. Genoeg mogelijkheden om uit te kiezen wat het best bij jouw interieurstijl past.

De structuur van het geweven hout filterthet daglicht op een prachtige manier. Door het transparante karakter behoud je zicht naar buiten. Het geweven hout wordt vaak gecombineerd met overgordijnen om extra privacy te creëren.

Advies op maat

Weet je niet welk raamdecoratie product het best bij jouw interieur past of wil je meer informatie? De Zonnelux specialisten geven je graag advies op maat. Je leest alle informatie ook nog eens rustig na in onze brochure.