Profielfoto van Topjaloezieen.nl
Topjaloezieen.nl
Eenspan 8A, 3897 AL Zeewolde
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een aanwinst voor ieder huis. Aluminium jaloezieën zijn zeer duurzaam en makkelijk in het onderhoud.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën 50mm

Topjaloezieën.nl beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aluminium jaloezieën 50mm (lamelbreedte) met een ladderband- of ladderkoordsysteem. Aluminium jaloezieën zijn zeer duurzaam en makkelijk in het onderhoud. Doordat ze makkelijk schoon te maken zijn en bestand zijn tegen vocht, zijn ze niet alleen ideaal voor in de slaap- of woonkamer, maar ook uitermate geschikt voor in de keuken of badkamer. Maar een aluminium jaloezie is niet alleen praktisch, het is ook een absolute sfeermaker. Doordat ze in vele kleuren beschikbaar zijn, passen ze in elk interieur. Aluminium jaloezieën zijn sinds jaar en dag verkrijgbaar in effen en metallic kleuren. De laatste jaren zijn daar geborstelde kleuren, geperforeerde lamellen, en hout-look kleuren (zoals eiken- of kersenhout) bijgekomen. Door deze nieuwe uitvoeringen is de populariteit van de aluminium jaloezie de laatste jaren weer fors toegenomen.

 

Bij onze 50 mm aluminium jaloezieën kunt u kiezen tussen een systeem met ladderband en ladderkoord. Ladderband geeft uw interieur een moderne en frisse uitstraling. U kunt kiezen voor ladderband in dezelfde kleur als de lamellen, of juist voor een contrasterende kleur om uw interieur een onderscheidende look te geven. Doordat u de lamellen kunt kantelen, kunt u spelen met licht en creëert u gemakkelijk de sfeer die uw wilt.

Aluminium jaloezieën op maat

Op zoek naar aluminium jaloezieën op maat? Wij helpen u graag. Onze aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met een lamelbreedte van 25mm en 50mm. De maximale breedte voor jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm is 2.50 meter. Voor jaloezieën met een lamelbreedte van 50mm is de maximale breedte 3.90 meter. De op maat gemaakte jaloezieën worden binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd.

Wij hebben geen fysieke winkels en leveren direct uit eigen fabriek. Wilt u toch eerst in het echt zien wat wij te bieden hebben? Vraag dan GRATIS KLEURSTALEN aan van onze aluminium jaloezieën.