Vintage kruk Medium (50 x 30 x 50cm) van 59,99 naar 49,95!

Deze fantastische leuke kruk is gemaakt van heel oud teak en dat is te zien aan de unieke doorleefde uitstraling van het hout.

01 Oktober 2020

Teak is een duurzaam materiaal en heeft een warme natuurlijke uitstraling. De krukken worden met de hand op traditionele wijze gemaakt door ambachtslieden in Indonesië. De kruk doet tevens uitstekend dienst als bijzettafel voor een mooie plant of vaas met bloemen.

- praktisch en mooi
- makkelijk verplaatsbaar
- handgemaakt van gerecycled teak
- zeer stevig en solide
- aanwinst voor je interieur
De afmetingen en kleuren van de kruk kunnen iets afwijken van het item hier afgebeeld op de foto.

Let op: ook verkrijgbaar in de volgende maten:
- Vintage kruk Small: L 37 x B 20 x H 30 / € 29,95
- Vintage kruk Medium: L 50 x B 30 x H 50 / € 49,95
- Vintage kruk Large: L 78 x B 30 x H 50 / € 69,95
- Vintage kruk Extra Large: L 100 x B 30 x H 50 / € 89,95

Tall Men Standing

Tall Men Standing maakt op ambachtelijke wijze unieke stoere meubels en lifestyle producten van voornamelijk gerecycled teak hout en andere materialen met een natuurlijke uitstraling. Ieder meubelstuk of lifestyle product is met haar natuurlijke houtstructuur robuust en tijdloos en is gemaakt met passie voor design en lifestyle. Alles van Tall Man Standing wordt in eigen beheer geproduceerd in Indonesië. Hierbij wordt er voornamelijk gewerkt met lokale en veelal familie bedrijven die voor ons produceren. Tall Men Standing maakt zich sterk voor het recyclen - upscalen van materialen of afgedankte producten. Verder vinden wij het belangrijk dat een ieder die voor ons werkt kan werken met de juiste apparatuur en eerlijk betaald wordt. Om dit te waarborgen gaan we dan ook meerdere malen per jaar persoonlijk langs bij alle leveranciers om de kwaliteit te controleren en of er op de juiste manier wordt geproduceerd. Al het Teakhout komt van teakbomen uit Java. Het kappen van deze bomen staat onder streng toezicht van het Indonesisch Staatsbosbeheer.

Reacties