Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Maestro 75 Tall Eco Wave

Met de Maestro 75 Tall Eco Wave haal je de ultieme vuurbeleving in huis.

De perfecte roomdivider met tweezijdig vuurzicht in een tunnel variant of een krachtig front aanzicht. Het vuur in de Maestro 75 Tall Eco Wave grijpt om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. De natuurlijke kleur, structuur en detaillering van de haardblokken zorgen voor een nog echtere vuurbeleving.

Dynamic Flame Burner®

Het allermooiste gasvuur dat er bestaat. Twee apart regelbare branders zorgen voor diepte en extra volume in het haardvuur.

PowerVent®

Dankzij PowerVent® kun je, zelfs als er weinig ruimte is voor een afvoer, tot wel 30 meter lengte of via allerlei bochten je haard aansluiten.

Easy release door system

De deur van de Maestro haarden is met slechts één hendel gemakkelijk te openen. Dat is erg handig voor het reinigen van het glasraam of voor onderhoud.

Eco Glow

Nog realistischer vuur door een sfeervolle gloed in het branderbed. Het gloeibed is los van de vlammen te bedienen.

Clear View Glass

Door een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar en suggereert dat er geen glasraam aanwezig is. Hierdoor heb je een nog beter zicht op het vlammenspel.

Eco Wave

Blijf genieten van een prachtig vlambeeld en bespaar tot 50% op het energieverbruik. Met het DRU Eco Wave systeem kun je de warmteafgifte van je haard traploos regelen zonder dat je inlevert op je vlambeeld.

Design & interieur

Ook als de haard niet brandt is de Maestro 75 Tall (-Tunnel)Eco Wave een aanwinst voor elk interieur.
- Maestro 75 Tall Eco Wave: ceraglass interieur
- Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave: zwart interieur