Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Maestro 60 haard DRU

Wie haarden zegt, denkt wellicht gezellige winteravonden. Maar waarom zou je niet het hele jaar door van de gezelligheid van je haard genieten?

De sfeer die een haard in je interieur brengt, heeft net zo goed zijn plaats in de lente en de zomer. Daarom is er nu de Maestro 60-reeks van DRU: de eerste haard voor elk seizoen. Benieuwd hoe het werkt?

Het warmste vuur in de winter

Wil je het in de winter gezellig en warm maken? Dankzij de Dynamic Flame Burner creëer je een hoog vuur met volume en een heerlijke warmte. Een tweede brander in de keramische houtblokken zorgt voor een indrukwekkend vuur dat hoger reikt dan andere gashaarden en niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.

Vuur op maat in de tussenseizoenen

Het unieke Eco Wave systeem laat je toe om zelf de vlammen te regelen en daarmee de warmteafgifte. Download de app op je smartphone of tablet, en regel vanuit je zetel het vlammenspel helemaal naar jouw zin. Kies voor een van de standaardinstellingen voor het vuurpatroon, of creëer volledig zelf een patroon! Ook wanneer je dus minder vermogen nodig hebt om te verwarmen, geniet je van prachtige vlammen naar jouw smaak.

Enkel vlammenspel in de zomer

Uniek aan de Maestro 60-reeks van DRU is de Summerlighting® functie. Het inventieve hybride systeem met LEDs creëert prachtige natuurgetrouwe vlammen en een gezellige gloed, zonder gebruik te maken van de branders. Zo geniet je nog steeds optimaal van je haard, ook in de maanden waar je geen verwarming nodig hebt.

Benieuwd naar de Maestro-haarden van DRU? Ontdek het volledige assortiment!