Velvet barkrukken; de trend van nu!

Velvet is dé woontrend van nu, en mag daarom ook niet in jouw interieur ontbreken.

14 Januari 2020

Voeg een touch of velvet en velours toe aan jouw eetkamer met de velvet barkrukken. Zo borrel jij voortaan altijd in stijl. 

Velvet kan je combineren met iedere woonstijl

Een velvet barkruk voegt iets extra’s toe aan ieder interieur. Velvet valt met erg veel stijlen te combineren. Zo gaat de industriële woonstijl perfect samen met de velvet trend. Zet de velvet barkrukken bijvoorbeeld neer onder een industriële bartafel en jouw eethoek zal de show stelen.

Wil je je eethoek echt laten opvallen, kies dan een barkruk in een opvallend kleurtje of mix en match met verschillende kleuren. Met een velvet barkruk geef je jouw eethoek snel een luxe en elegante moderne uitstraling zonder veel veranderingen door te voeren.

Ben jij helemaal weg van de velvet trend? combineer de velvet barkrukken dan met een velvet fauteuil of bank. Zorg voor een subtielere velvet look door de velvet barkrukken te combineren met velvet kussens.Even wat anders..

Misschien is een velvet barkruk niet het eerste waar je aan denkt bij het aanschaffen van een nieuw item voor jouw interieur. Maar wanneer je de velvet barkrukken eenmaal hebt aangeschaft, zul je je afvragen hoe je zo lang zonder hebt gekund. Het is weer een keer wat anders dan de standaard lederen, stoffen of metalen barkruk. De velvet stof voegt een warme en gezellige sfeer toe aan jouw interieur en door de zachte aaibare stof zal het lastig worden om op te staan van een gezellig avondje borrelen.

Breng de chique elegante sfeer van velvet in evenwicht door het te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, webbing of jute. Hierdoor voeg je een mooi textuur contrast toe in jouw interieur. Door te spelen met verschillende texturen zorg ervoor dat je interieur niet eentonig wordt maar juist een unieke uitstraling krijgt.

Reacties