Foto: Barkrukken

Nieuwe barkruk nodig? Bekijk hier de mogelijkheden

Er zijn zoveel verschillende stijlen, materialen en kleuren om uit te kiezen

Henny 30 Januari 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe barkruk? Of je nu je huidige barkrukken wilt vervangen of je café of restaurant wilt voorzien van een nieuwe inrichting, het vinden van de juiste barkrukken kan een uitdagende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen, materialen en kleuren om uit te kiezen. In dit artikel zullen we enkele van de mogelijkheden bespreken om je te helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe barkruk.

De verschillende stijlen van barkrukken

Barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële look of juist een klassieke en elegante uitstraling wilt, er is altijd een barkruk die bij jouw interieur past. Een populaire stijl van barkrukken is de moderne en strakke variant. Deze barkrukken hebben vaak een minimalistisch ontwerp met rechte lijnen en een eenvoudige uitstraling. Ze passen goed bij een hedendaags interieur en kunnen bekleed zijn met leer, kunstleer of stof. 

Voor een meer industriële uitstraling zijn er barkrukken met een metalen frame en een houten zitting. Deze barkrukken geven een stoere en robuuste look aan je interieur en zijn perfect voor een café of bar met een industriële inrichting. Voor een klassieke uitstraling zijn er barkrukken met een hoge rugleuning en gedetailleerde afwerkingen. Deze barkrukken zijn vaak gemaakt van hout en hebben een tijdloze elegantie. Ze passen goed bij een traditionele inrichting en voegen een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Materialen en kleuren

Naast verschillende stijlen zijn barkrukken ook verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Het kiezen van het juiste materiaal en de juiste kleur is essentieel om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren. Voor een moderne uitstraling kan een nieuwe barkruk met een metalen frame en een neutrale kleur zoals zwart, grijs of wit een goede keuze zijn. Deze kleuren passen goed bij een strak en minimalistisch interieur.


 Voor een warmere uitstraling kunnen barkrukken met een houten frame en een stoffen bekleding in aardetinten zoals bruin, beige of groen een goede optie zijn. Deze kleuren geven een gezellige en natuurlijke sfeer aan je interieur. Voor een speelsere look zijn barkrukken met een kunststof zitting in vrolijke kleuren zoals rood, geel of blauw een leuke toevoeging aan je interieur. Deze kleuren kunnen een vleugje energie en levendigheid toevoegen aan elke ruimte.

Reacties