Eiken Tafel - Robuust & Stoer

Robuuste tafels heb je in vele soorten en maten. Stel zelf uw ideale eettafel samen. Voor kloostertafels, industriële tafels of robuuste eiken tafels.

Robuuste Eettafels

Robuuste en Industriële eettafels bij TBLS.nl

TBLS staat bekend om haar veelzijdigheid. De meeste eiken eetkamertafels zijn op maat te bestellen. Bepaal zelf de gewenste afmeting en poten. Al onze maatwerk eettafels bestaan uit natuurlijke materialen. Op onze webshop kunt u de ruime collectie eetkamertafels bekijken:

Eiken eettafels

Bij TBLS beschikken we over een ruime collectie eiken eettafels. Een eiken eettafel straalt warmte en rust uit. Eikenhout is een sterke en harde houtsoort. Met een eiken houten eettafel kunt u alle kanten op. Onze eiken eettafels zijn leverbaar in alle vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste eiken eettafel, eiken kloostertafel of eiken boomstamtafel.

Bij TBLS kunt u kiezen uit Rustiek Eiken Eettafels en Oud Eiken Eettafels. Zowel Oud Eiken als Rustiek Eiken is geleefd hout. Simpel gezegd betekent dit dat het hout beschikt over een natuurlijke uitstraling. Natuurlijk ‘gebrek’ en noesten geven het hout karakter. Toch zit er een groot verschil tussen Oud Eiken en Rustiek Eiken. Oud Eiken is afkomstig van oude schuren, wagondelen en balken. Nadat het volledig is schoongemaakt wordt het hout hergebruikt. Een Oud Eiken eettafel is daarom een duurzaam product.

Kloostertafels

Robuust, groot en stoer zijn woorden die perfect bij een kloostertafel aansluiten. Kloostertafels stammen nog uit de middeleeuwen. Anno 21ste eeuw is er nieuw leven in deze tafels geblazen. Kloostertafels zijn weer populair! Het dikke blad in combinatie met de robuuste poten, zorgen voor een authentiek en sfeervol resultaat. Een kloostertafel is een eyecatcher in elke keuken of woonkamer!

Of u nu zoekt naar een kleine of juist erg grote tafel, een kloostertafel is leverbaar in alle maten. Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Geen paniek, bij TBLS kunt u eenvoudig uw gewenste kloostertafel op maat laten maken. Bestel uw kloostertafel eenvoudig online of bezoek onze showroom in Gorinchem.

Industriële eettafels

Industriële eettafels zijn over het algemeen stoere en robuuste tafels. Een dik houten tafelblad gecombineerd met een metalen onderstel is een typische industriële tafel. Ook een beton tafel valt onder de term: industriële eettafel. TBLS heeft veel keus op het gebied van industriële tafels. Kies bijvoorbeeld voor een eiken houten tafel met metalen U-poot, Trapezium poot of een kruispoot. Zoekt u juist een beton tafel? TBLS heet ook verschillende beton tafels in haar assortiment.

Laat u verrassen en bestel uw ideale industriële eettafel gemakkelijk online. Liever eerst de tafel in het echt bewonderen? Onze showroom in Gorinchem is zeven dagen per week geopend.

HoekbankXXL Gorinchem

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist.