Bank zelf samenstellen

Zelf je eigen bankstel samenstellen, bij TBLS is dat mogelijk. Hoekbank, 2-zitter of fauteuil, alles is mogelijk in iedere stijl !!

Stel zelf je bankstel samen

Bankstellen, ze zijn er in alle soorten en maten, maar vaak kun je alleen maar kiezen uit het aanbod zoals er in de winkel staat. Dat beperkt de keuze heel erg. Het liefst zou u natuurlijk uw eigen bankstel willen samenstellen. Door middel van 14 verschillende elementen, 350 verschillende stoffen uit 14 diverse stofgroepen en dan ook nog eens de keuze uit 7 verschillende stijlen, kun je je bankstel helemaal zelf naar wens samenstellen!

De 7 verschillende stijlen waar u uit kan kiezen zijn als volgt:

  • Amazone
  • Aztec
  • Heritage
  • Hogan
  • Maya
  • Samba
  • Urban

Wist u trouwens dat alle hoezen van de bank af kunnen en dat u ze chemisch kan laten reinigen? Hoe handig is dat !! Nooit meer zorgen maken om een vlekje!

Wilt u eens komen proefzitten, of meer informatie over onze bankstellen. U bent van harte welkom in onze showroom in Gorinchem, daar helpen wij u graag om samen uw droombank samen te stellen.

De opstelling als op de eerste foto is de hoekbak 3T. Deze hoekbank is al verkrijgbaar vanaf €799,-.

 

Meer van TBLS - HoekbankXXL Bekijk alle

Hogan Vierzitsbank

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen bankstel samen te stellen, door middel van 14 verschillende elementen en maar liefst 150 verschillende stoffen. U slaagt altijd !! De getoonde opstelling is maar een voorbeeld uit de vele mogelijkheden. Dit bankstel bestaat uit een lounge gedeelte met een twee-en-half-zits element. U kunt de opstellingen in zijn geheel aanpassen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen en kleuren. Kom eens proefzitten in het Woon Experience Centre in Gorinchem en stel met behulp van een deskundige adviseur uw nieuwe bankstel samen !! De Hogan vierzitsbank is al verkrijgbaar vanaf 669 euro Daar we u de vrijheid geven om zelf uw bankstel samen te stellen, wordt deze speciaal voor u gemaakt. Toch proberen wij een snelle levertijd aan te houden. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken.  

TBLS - HoekbankXXL