Profielfoto van HoekbankXXL
HoekbankXXL
Haagse Uitweg 1A, 4197 RC Buurmalsen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

De outdoorbank: Zet ‘m in het zonnetje!

Trendy Outdoor meubelen bij HoekbankXXL die je het hele jaar door buiten kunt laten staan

Jaren geleden was er nog weinig op de markt qua buitenmeubelen. Althans, weinig wat echt comfortabel én trendy was. De welbekende tuinset van plastic was op vele terrassen het hoogtepunt, met een extra kussentje als je geluk had. Vandaag de dag is dit wel anders, de trends volgen elkaar snel op en buiten is het nieuwe binnen. We bouwen immers massaal veranda’s, mancaves en uitgebreide tuinhuizen. Deze combineren we met een prachtige loungeset, verlichting en verwarming en zie daar; we kunnen het hele jaar rond gebruikmaken van onze tuin.

Investeren in een mooie loungeset is dan ook een aanrader. Maar houd er wel rekening mee dat niet iedere set geschikt is om -net als die overkapping- het hele jaar mee te gaan. Deze trends sluiten nog niet altijd op elkaar aan. Wil jij wél het jaar rond van je buitenruimte gebruikmaken? Let bij de aanschaf van een nieuwe loungeset op de weersbestendigheid en je kan de winterberging voorlopig overslaan!

Echt outdoor

Allereerst een inkoppertje, maar kies altijd voor een outdoorbank die echt geschikt is voor buiten. Sommige mensen denken dat een robuuste binnenbank wel naar buiten te verplaatsen is. Op zonnige dagen kun je dit prima doen wanneer je extra comfortabele ruimte buiten nodig hebt, maar zet deze altijd snel (dezelfde avond nog!) weer binnen. Zeker wanneer het begint te regenen. Maar beter kies je voor meubelen waarvan specifiek vermeld wordt dat ze het hele jaar buiten kunnen staan. Even afspuiten met een hogedrukreiniger in het voor- en najaar, is dan het enige wat ze nodig hebben. Wanneer je een goede kwaliteit tuinset kiest, heb je geen kans tot verkleuring door de zon en is hij water- en vuilafstotend.

Maar wat kost dat dan?

Dat een ‘hele jaar rond’ loungeset de hoofdprijs kost? Dat valt tegenwoordig dan wel weer mee. Zeker wanneer je de juiste plekken weet te vinden. Op Hoekbank XXL weten ze wat mensen nodig hebben wanneer ze een nieuwe loungeset aanschaffen. Ze maken al jarenlang banken voor binnen op maat (LINK), maar hebben zich nu ook een outdoorcollectie waar je ‘u’ tegen zegt. Deze hoge kwaliteit outdoormeubelen zorgt er vervolgens echter niet voor dat je portemonnee direct leeg is na een bezoekje. De banken zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Twijfel je nog? Dan is het een aanrader om even langs te gaan in de fysieke winkel in Buurmalsen. Een showroom waar alle soorten en maten qua banken zijn neergezet, ook de outdoor collectie tref je hier aan.

Kortom, investeer vandaag nog in een nieuwe outdoorbank en je zult er het jaar rond profijt van hebben. De prijs-kwaliteitverhouding kan vandaag de dag erg goed zijn, en het genot van je outdoorbank gaat gewoon het hele jaar door. Combineer het met een heater, vuurkorf en een plaid en er zullen vele gezellige avonden in de tuin volgen. En vergeet ook meteen de inwendige mens niet, een barbecue of buitenkeuken is een heerlijke combinatie om alles uit jouw tuin of dakterras met loungebank te halen. Veel plezier!