Profielfoto van HoekbankXXL
HoekbankXXL
Haagse Uitweg 1A, 4197 RC Buurmalsen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Kom van die bank af, en stel ‘m zelf samen!

Bezoek de mooie showroom van HoekbankXXL in Buurmalsen

De bank, misschien wel het meest gebruikte artikel in je interieur. ’s Avonds met het hele gezin een serie bingen of uitzieken van een vervelende griep; het gebeurt allemaal op de bank. Een bank moet daarom niet alleen mooi, máár ook vooral comfortabel zijn. Geen huis is echter hetzelfde, een standaard bank voldoet dan ook in veel gevallen net niet aan de verwachtingen. Maar hier is nu een oplossing voor; de op maat gemaakte bank! Iets wat klinkt als iets voor dure design interieurs en de welgestelden van deze wereld. Maar niets is minder waar. Hoe jij tegen een aantrekkelijk tarief al een op maat gemaakte bank aanschaft? Een kleine tip; kom er voor je bank af!

Maatwerk past altijd

Of je nu een bank wilt met of zonder leuningen, in pimpelpaarse stof of van bruin leer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij de banken van hoekbank XXL samen te stellen aan de hand van de elementenbank. En anders dan de naam van het bedrijf doet vermoeden, hoeft dit niet per se een hoekbank te zijn.

Het samenstellen van een bank is een overzichtelijk proces wat zich in een aantal stappen afspeelt. Je kiest het model van de bank wat jij het mooiste vindt, om vervolgens de maat/afmeting/stoffering en andere specificaties te kiezen. Zo creëer jij altijd de bank die jij écht wilt en doe je geen concessies meer.

En de prijs? Dat is dus het mooie, bij HoekbankXXL schaf je deze banken al aan tegen een zeer gunstig tarief. En met de keuze voor bepaalde stoffen kun je de bank de prijs geven die jij wilt. Dus óók het budget is een kwestie van maatwerk. Op de kwaliteit hoef je echter niet in te leveren, dit wordt ook wel duidelijk doordat het bedrijf maar liefst 5 jaar garantie afgeeft. En dat is niet voor niets!

Vanaf de bank gekocht

Natuurlijk kun je de bank, stof en het model uitkiezen vanaf de bank. De webshop biedt hier alle gelegenheid toe. Maar eigenlijk wil je een bank even echt voelen. Hoe lekker plof je erop neer? Hoe hard zijn de kussens, maar ook ‘hoe voelt de stof’? En dan uiteraard nog de kleur. De ervaring leert dat negen van de tien keer de mening van mensen toch net verandert wanneer ze in de showroom langsgaan. En de showroom van HoekbankXXL in Buurmalsen is dan ook een aanrader. Hier kun je je bank echt beleven, van stof tot model. Zo weet je zeker dat je een goede en weloverwogen keuze maakt. Want een maatwerk bank ruilen wordt lastig!

Kortom, om de perfecte bank te kiezen kom je even van je bank af. Dit is niet alleen de garantie voor de beste aankoop, maar ook ontzettend leuk. Of je nu meteen een nieuwe bank bestelt of eerst laat inspireren, in beide gevallen ben je meer dan welkom. Door de prachtige showroom raak jij ongetwijfeld ontzettend geïnspireerd en verandert wellicht je keuze en smaak. Dus van de bankzitter tot de bankhanger, reis binnenkort eens af naar Buurmalsen. En ben je meer een buitenmens? Sla dan ook vooral de collectie outdoor banken niet over!