Profielfoto van Meubella
Meubella
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Onze en jullie favoriet: de Monaco serie in eiken met grijs

Als je iemand hier bij Meubella zou vragen naar ons meest verkochte serie, dan zeggen ze sowieso: Monaco. Maar waarom?

Jullie en daarmee ook ons favorietje

Oke, dus als je iemand hier bij Meubella zou vragen naar ons meest verkochte meubel of meest verkochte serie, dan zeggen ze dus: de Monaco serie. Maar, om specifieker te zijn, ze zullen dan zeggen: Monaco in eiken met grijs.

Waarom?

De reden is eigenlijk heel simpel: kleur, prijs en keuze

Allereerst, de kleurencombinatie van de grijze ombouw met de donker eiken houten panelen ziet er chique uit. Daarnaast is het veelzijdig: je kan de meubels matchen in een industrieel, modern of stoer interieur.

Ten tweede, zoals veel van onze meubels is ook deze serie fijn geprijsd. Stijlvol hoeft niet duur te zijn, de Monaco serie is ook beschikbaar als je een kleiner budget hebt.

Daarnaast is er in de serie voor ieder wat wils. Als in: de meeste meubels die je kan bedenken zijn beschikbaar in deze serie. Dus match je... commode, kast, bureau, salontafel, tv-meubel (zelfs in twee varianten), dressoir (zelfs in drie varianten), eetkamertafel, kledingkast (groot of klein), bed, nachtkastje, vitrinekast nr 1, vitrinekast nr 2, wandplank, wandkast of spiegel. Of gewoon allemaal.

Woonkamer Monaco - Eiken - Grijs - Groot

Dus, serie Monaco is perfect als je op zoek bent naar stijlvolle meubels die gemakkelijk te matchen zijn, en dat ook nog eens voor een fijne prijs! Do we need to say more?