string(1) "a"

Oakwell lanceert online woonwinkel

Op 28 april gooiden ook de niet-essentiële winkels de deuren weer wagenwijd open. Het offline bezoek van onder andere woonwinkels steeg aanzienlijk.

27 Juni 2021

En juist nu gaat Oakwell, specialist in houten meubilair, live met de webshop. Het winkelbezoek is in de woonwinkel branche na heropening fors toegenomen. In tegenstelling tot de andere winkel categorieën, waar het offline bezoek nagenoeg hetzelfde bleef. Dat blijkt uit onderzoek van betaaldienst Klarna. En toch besloot de directeur van Oakwell, specialist in houten meubilair, om de webshop Oakwell Furniture juist nu te lanceren. 

De offline ervaring

Juist woonwinkels kennen een grote offline populariteit vanwege de beleving. Het is een plaats waar men heen gaat voor inspiratie. Een ervaring die zij vaak niet opdoen in een online omgeving met hetzelfde aanbod. Bouwmarkten en woon- en tuinwinkels zijn vaak zo ingericht dat het de producten en diensten het beste doen uitkomen. Dat betekent een stijlvolle en warme omgeving waar men inspiratie opdoet. Een uitgangspunt dat Oakwell meenam bij de totstandkoming van de online webshop.

Een goede online beleving

“Een goede beleving is van groot belang. Dat betekent een inspiratievolle omgeving offline, maar ook online. Bovendien vraagt een winkel, offline of online, om klantvriendelijkheid en gemak. Wij richten onze webshop dan ook in op basis van de behoeften van de consument”, aldus de directeur van Oakwell: een nieuwe webshop voor op maat gemaakte, houten meubilair. Oakwell kent dan ook een stijlvolle en heldere webshop met een groot aanbod.

Stijlvol én gebruiksvriendelijk

Oakwell is specialist in het vervaardigen van houten meubilair. Binnen en buiten. Van tafels tot bedden. De webshop zelf is sfeervol, stijlvol en gebruiksvriendelijk. “Iets wat andere aanbieders nog wel eens door elkaar halen, zeker wanneer je op maat gemaakte producten aanbiedt.” Zo biedt Oakwell bezoekers bijvoorbeeld de kans om eerst te filteren op de gewenste afmeting. Dit leidt direct tot een overzicht dat aansluit op de wensen en behoeften van de klant. Vervolgens zien zij gemakkelijk of de tafel beschikbaar is met meerdere poten en welke dit zijn. Een van de oprichters van Oakwell zegt hierover: “ Vaak horen we nog dat op maat gemaakt meubilair alleen geschikt is voor de offline verkoop. Niets is minder waar. Met de juiste aanpak weet een webshop het gebruikersgemak, de inspirerende beleving en de persoonlijke touch van de offline winkel te overtreffen.”

Meer informatie: www.oakwell.nl

Reacties