Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Meubeltrend 2025 TMC Wonen

Ontdek diverse stijlen en bekijk onze meubels online of in de winkel. Laat je inspireren door de 5 trends van 2025.

Verken de interieurtrends van 2025: tapijten, organische vormen en kleurrijke stoelen. Modulaire banken en natuurlijke tinten met levendige accenten. Een gedurfde mix van functionaliteit en stijl. Ontdek de trends van 2025!

Een organisch karpet als finishing touch:
In elke zithoek is een mooi tapijt onmisbaar. Het verbindt de meubels tot een geheel. Zorg ervoor dat minstens de voorpoten van de bank of fauteuils erop rusten. Ook organische tapijten worden steeds populairder, ze doorbreken de rechte vormen van meubels en creëren een unieke uitstraling.

Eindelijk meer variatie in frame kleuren:
Meubels waren vooral zwart of RVS. Nu komen er meer kleuren, zoals donkergrijs, lichtgrijs of beige. Donkergrijs oogt zachter dan zwart, en lichte kleuren geven een frisse, Scandinavische uitstraling. Ze passen goed bij natuurlijke tinten voor een warme en unieke look.

Hout, hout en nog eens hout:
Houten frames zijn een opkomende trend in de meubelwereld van 2025. Deze Scandinavische stijl voegt warmte toe aan je interieur. Combineer eetkamerstoelen met een houten frame met een houten tafel voor een natuurlijke en gezellige uitstraling.

Lekker loungen op je nieuwe elementenbank:
Elementbanken zullen een sleutelrol spelen in de interieurtrend van 2025. Ze zijn volledig gestoffeerd en bieden veel comfort. Je kunt de opstelling aanpassen door elementen te verwisselen of toe te voegen, en spelen met verschillende stoffen en kleuren voor een unieke uitstraling.

Natuurtinten als basis van het interieur:
Bruin- en natuurtinten blijven essentieel in interieurs in 2025. Een beige bank is een veelgekozen basis vanwege zijn veelzijdigheid. Voeg kleur toe met een fauteuil in olijfgroen, oranje of donkerblauw. Bijna elke kleur past goed bij een beige bank.

Ben je enthousiast geworden over de meubeltrends van 2025 en wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de meubeltrends van 2025 op onze website.