Foto: havoned-tvmeubel-zwart-sfeer

Stijlvol zwart de trendkleur voor de feestdagen

Black is back!

Het zijn weer de donkere dagen voor kerst, ongezellig? Nee, genieten en relaxen daar zijn deze dagen juist uitermate geschikt voor. Heerlijk languit en comfortabel op de FatSak voor de openhaard. Of lekker lui voor de tv genieten van je favoriete serie en van het super fraaie tv-meubel van Havoned, waar dankzij infrarood doorlatend glas al je apparatuur netjes in weggewerkt is én gemakkelijk te bedienen is. Wil je uitgebreid koken maar heb je een hekel aan vieze luchtjes? De Valloria van Boretti is een blikvanger en geurvanger in één, zodat je kookt in stijl en je tijdens het koken nooit meer last hebt van vieze luchtjes! En dat alles in stijlvol zwart.

Wel de kleur, niet de geur

Iedereen met een passie voor koken wil wél het plezier van koken, maar niet de vieze luchtjes. De designkappen van Boretti zijn blikvanger én geurvanger ineen. Zo is de Valloria een absoluut kunstwerk aan de wand. Met een open schap voor bijvoorbeeld kookboeken of verse kruiden. In zwart en wit, en maar liefst 236 andere RAL-kleuren. Valloria is mooi én multifunctioneel, want voorzien van de laatste technische snufjes zoals een naloopstand, waardoor de ventilatie ook na het koken nog even doorgaat en dan automatisch afslaat, en een warmtesensor die de ventilatiesterkte aanpast aan de wasemvorming. Valloria: automatisch de beste!

Advies verkoopprijs: vanaf € 1620,-.
Meer informatie: www.boretti.nl

Afzuigkap Valloria zwart van Boretti.

Lekker lui op de bank dankzij infrarood doorlatend glas

Lekker onderuit op de bank genieten van je favoriete serie én je super fraaie tv-meubel. Met de 'Bergamo', de nieuwste lijn tv-meubels van Aldenkamp wordt televisie kijken echt een genot. De mooie, strakke design tv-meubels zijn voorzien van een matte finish, verkrijgbaar in wit, grijs en zwart, die het geheel een eigen, aparte look geven. Daarnaast is de 'Bergamo' bijzonder functioneel. Doordat het tv-kastje voorzien is van infrarood doorlatend glas, kan alle apparatuur gewoon door het deurtje heen worden bediend. Ideaal dus. Het tv-meubel is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en breedtes en geschikt voor schermen tot en met 55”. Een topstuk dus voor in vrijwel ieder huis!

Advies verkoopprijs: vanaf € 999,-.
Meer informatie: www.havoned.nl

Tv-meubel 'Bergamo' van Aldenkamp.

Een echt hebbeding

De FatSak is fat cool! Doordat de zitzak niet gevuld is met de traditionele balletjes, maar met een super innovatieve foam, is de FatSak écht gemaakt om te zitten. Om zálig te zitten; zowel rechtop, als heerlijk lang(uit) onderuit. Zitcomfort en stabiliteit gaan hand in hand met flexibiliteit en een kekke look. Want de FatSak is er in smakelijke kleuren zoals cherry, blueberry, chocolate, grape en liquorice. Heel aaibaar is de knuffelzachte ‘harige’ variant. De hoezen zijn afneembaar en wasbaar, tot wel 30.000 wasbeurten. Geen wissewasje dus, deze zitzak die van elke plek de ultieme loungeplek maakt. Binnen én buiten.

Advies verkoopprijs: FS600 vanaf € 389,- tot € 429,90. FS1000 vanaf € 489,- tot € 549,-.
Meer informatie: www.fatsak.nl

Fatsak zitzak zwart.

Publicatiedatum: 23 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties