Foto: Kastje-gepimpt-close-up

Pimp je meubels met mozaïek van Mozenzi

Oude meubels krijgen tweede leven met mozaïektegels van Mozenzi.

Uitgekeken op je huidige interieur, maar geen zin, tijd of geld om de meubelboulevards af te struinen? Met de mozaïekbekleding van Mozenzi geef je ieder meubelstuk een compleet nieuwe look. De mozaïektegel is door zijn flexibiliteit naast gebruik op wanden ook heel gemakkelijk te gebruiken op andere interieurelementen zoals bijvoorbeeld een tafel, spiegel, dressoir of kast.

Eindeloos toe te passen

Op deze manier kun je saaie of oude meubels met een beetje creativiteit een compleet nieuwe look geven. De warme en luxe uitstraling van de mozaïektegel op meubels maakt van ieder gewoon meubelstuk een prachtige eyecatcher in de woon-, slaap- of badkamer. Een simpele aanpassing geeft je meubels een nieuwe, levendige invulling.

Wat dacht je van een nieuwe bovenkant op een oud eiken kastje. Of een metalen prullenbak die een compleet nieuwe look krijgt. Die 'saaie' spiegel in de badkamer die met een romantische rand van mozaïektegeltjes een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Of de eenvoudige, grijze kast die met laden van 'shiny grey' mozaïek verandert in een sjieke accessoire in de slaapkamer. Een wat beschadigd en bevlekte houten dienblad. Een keukenstoeltje. Een lampenkap. De mogelijkheden zijn net zo groot als je eigen fantasie.

Mozenzi mozaïektegels op een spiegel.

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken

Wat het Mozenzi-mozaïek extra bijzonder maakt is de combinatie van materialen die bestaat uit aluminium met een kern van pvc, een techniek die door Mozenzi als eerste en enige in de wereld wordt toegepast. Dit maakt het een lichtgewicht product dat makkelijk verwerkbaar is. De mozaïekmatten van 30x30cm zijn afgewerkt met een zelfklevende laag. Na goed aanwalsen zit het mozaïek muurvast. Deze manier van plaatsen is volledig schoon en bespaart daarnaast veel tijd en kosten.

Meer informatie: www.mozenzi.nl

Lees hier meer over het pimpen van oude meubels.

Publicatiedatum: 6 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties