Foto: 2014/mega-design-multi-forma-woonprogramma-hulsta.jpg

MEGA DESIGN en MULTI-FORMA woonprogramma hülsta

Individualiteit komt tot leven met de MEGA DESIGN en MULTI-FORMA programma hülsta voor de woonkamer en slaapkamer.

Grote of beperkte ruimten, weggewerkt of juist prominent belicht, hout, glas of een combinatie daarvan – met het MEGA DESIGN en MULTI-FORMA programma van hülsta, wordt iedere individuele woonwens of interieurconcept mogelijk. De enorme variëteit aan kleuren en maten zorgen ervoor dat de vormgeving tot in de kleinste details kan worden doorgevoerd. In woonkamer, slaapkamer of kleedruimte.

MEGA DESIGN

Met MEGA DESIGN kan individualiteit vorm worden gegeven. Variaties in hoogte, breedte én diepte, een breed spectrum aan kleurmogelijkheden en materialen, uiteenlopende verlichtingsoplossingen en toebehoren zorgen ervoor dat woonmeubels volledig op de eigen smaak en wens kunnen worden toegesneden. De kleurmogelijkheden zijn groot. Lakwit, lakzand, lakcacao, natuureiken, kernnoten, lakgrijs en lak-wolwit kunnen worden aangevuld met de kleuraccenten petrol- en curryaccenten.

Voor de slaapkamer: MULTI-FORMA

Of het nu gaat om draai-, vouw- of schuifdeurkasten of om ruimten of nissen: het MULTI-FORMA II systeem biedt vele en vooral individuele mogelijkheden. Opvallend zijn de grote maatverscheidenheid en indelingsvrijheid.
Ook voor bijzondere of afwijkende kamerafmetingen biedt het systeem uitkomst dankzij de vele maatwerkmogelijkheden. Een persoonlijke kledingkast op zolder? Hoogte, breedte en diepte kunnen op maat worden samengesteld. Zo wordt iedere decimeter ten volle benut.

Meer informatie: www.huelsta.nl

Publicatiedatum: 3 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties