Foto: hulsta-home-office

H?LSTA HOMEOFFICE: de mooiste vorm van thuiswerken

We kunnen er niet omheen: wonen en werken gaan in onze huidige samenleving steeds meer samen. De razendsnelle evolutie van de communicatietechnologie heeft ons mobieler dan ooit gemaakt.

We kunnen er niet omheen: wonen en werken gaan in onze huidige samenleving steeds meer samen. De razendsnelle evolutie van de communicatietechnologie heeft ons mobieler dan ooit gemaakt. www.huelsta.nl

Nieuwe inzichten op het vlak van flexibele arbeidsorganisatie hebben de ?nine to five?-werkdag voorgoed onderuit gehaald. Niemand kijkt nog op van mensen die regelmatig vanuit huis werken.

 

Deze ontwikkeling geeft hülsta, als Europees marktleider in de productie van modulaire meubelsystemen, een welkome uitdaging. Speciaal voor de marktniche van het thuiskantoor ontwikkelde hülsta de zeer volledige HOMEOFFICE-collectie. Dit rijke programma van uiterst functionele bureaus, kastmodules, bijzetmeubelen en stoelen biedt tal van opties. Bovendien laat HOMEOFFICE zich vrijwel onbeperkt combineren met de vele andere modulaire hülsta-collecties in diverse stijlen.

Functioneel voor alles

Wie vandaag de dag vanuit zijn thuiskantoor optimaal wil presteren, redt het al lang niet meer met alleen een schrijftafel, stoel en rolcontainer. Efficiënt werken kan alleen met een goede (zit)houding. Hülsta komt daar aan tegemoet met een assortiment van in de hoogte verstelbare werktafels als centrale unit, verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Nieuw is een schakelsysteem dat het mogelijk maakt eindeloos en ?om de hoek? te plannen.
Met het revolutionaire Freiform-concept van hülsta, gebaseerd op de onregelmatige trapeziumvorm van het basiswerkblad, worden uiterst functionele hoekopstellingen, kleine of grote werkeilanden, een knusse single-werkplek en tal van andere configuraties mogelijk. In het Freiform-asssortiment zit onder andere een kleinere tafel, die met behulp van gasdruk traploos omgetoverd kan worden in een platform waar je staand heel comfortabel aan kan werken. Een mooi voorbeeld van hoe functionaliteit, esthetiek en gebruikscomfort ideaal kunnen samengaan.
Alle schrijftafels zijn uiteraard verkrijgbaar in de klassieke rechthoekvorm als basis- of aanbouwelement in verschillende afmetingen. Ook is er een vierkante werktafel, als schakelelement maar ook als solitair meubel. Voor welke opstelling de klant ook kiest, alle werktafelcombinaties zijn uitgerust met ruime, geïntegreerde kabelgoten onder het werkblad en in het onderstel.
Handige rol- en zwenkbare containers met voldoende volume en accessoires zorgen voor bergruimte binnen handbereik. De containers kunnen ook tegen de wand als bergmeubel gebruikt worden, al dan niet samen met sideboards voorzien van plaatsbesparende schuifdeuren. De vrijstaande sideboard is ideaal om toestellen zoals printers, scanners of faxapparaten een strategische plaats te geven.

Investeren in woonkwaliteit

Investeren in je thuiswerkplek is ook een beetje investeren in woonkwaliteit, want in deze ruimte breng je toch heel wat tijd door. Een mooie bibliotheekwand met geïntegreerde vitrinekast en tv/hifi-module is dan zeker geen overbodige luxe, net zoals een zithoek of vergaderhoek waar klanten en relaties ontvangen kunnen worden. Het HOMEOFFICE-programma van hülsta is zo gemaakt dat creatieve combinaties met een waaier van hülsta-woonprogramma?s (denk maar aan Encado II, Spectrum en Mega-Design) nagenoeg onbeperkt zijn.
De verschillende HOMEOFFICE-elementen zijn bovendien in dezelfde oppervlakte-afwerkingen (diverse houtfineren, laqué) als de modulaire wooncollecties verkrijgbaar. Op die manier vloeien werken en wonen in elkaar over zonder stijlbreuk: een pluspunt voor wie niet al te ruim behuisd is.

Stijlvol archiveren en opbergen kan met Encado II

Het thuiskantoor als verlengstuk van de woonruimte? Door de HOMEOFFICE-elementen te combineren met het universele systeemprogramma Encado II voor de chique woonkamer, ontstaat een persoonlijke en sfeervolle configuratie waar je echt mee kan uitpakken.
Typisch voor Encado II is de mogelijkheid om solitaire meubelstukken zoals verlichte vitrines, low- en highboards, dressoirs met vlaksluitende schuifdeuren en mediameubels in één programma samen te brengen. Wit gelakte oppervlakken contrasteren stijlvol met de andere afwerkingen - van stralend kersenhout tot eiken antraciet en de levendige nerftekening van natuureiken. Wie beroepshalve veel vaklectuur moet raadplegen of dossiers archiveren, kan met de bibliotheekcombinaties van Encado II echt alle kanten uit.

Reacties