Morres bouwt aan een mooie toekomst

Er wordt druk gebouwd in Hulst: een nieuwe keukenboulevard, meer ruimte om Depot Zeven succesvoller te maken en niet te vergeten de nieuwbouw van Morres.

18 Juni 2018

Het einde van de werken wordt gepland in het voorjaar van 2019 en betekent meteen de start van het 110e jubileumjaar van Morres. Op woensdag 13 juni werd het hoogste punt van de eerste fase bereikt. Deze bijzondere gebeurtenis mocht niet zomaar voorbijgaan, daarom wou Walter van de Griendt dit in traditie vieren.

Het hoogtepunt

Om deze gebeurtenis in stijl te vieren, waren de burgemeester van Hulst, Jan Frans Mulder, de wethouders en natuurlijk ook Ben Mandemakers aanwezig. Net als alle medewerkers van het bouwbedrijf Van Driessche & de Koster en onderaannemers. Samen met jongste Morres medewerkster Fleur (16 jaar), die op de Kidsclub werkt, werd een speciale openingshandeling verricht: aftellen en dan op de rode knop duwen waardoor een drone een vlag plaatste op het hoogste punt!

Groei in stappen

13 juni was een bijzondere dag omdat het hoogste punt bereikt werd van fase 1 van het project “Life Style Village Morres Hulst”. Fase 1 betekent de vergroting van de succesvolle formule Depot Zeven. Hier bieden een 60-tal groothandelaren hun producten rechtstreeks aan de consument aan, zonder retail tussenkomst. In Fase 1 zit ook een nieuwe formule: Meubelhangar. Meubelhangar koopt speciale partijen meubelen in, ook tweedehands en werkt bovendien als een offline marktplaats voor consumenten die hun producten liever niet van thuis uit te koop aanbieden. Het derde en laatste onderdeel van fase 1 is de belangrijke realisatie van de keukenboulevard die verschillende keuken- en badkamerformules zal aanbieden in allerlei stijlen en prijsklassen.

Na de bouwvakvakantie start Fase 2 die bestaat in een vergroting van Morres om de Lifestyle Village Formule vorm te geven met nog meer merken en concepten. Zo kan Morres zich positioneren als een destination store: een combinatie van retail, leisure en hospitality. Oftewel een department store for living die zich typeert door een brede collectie van verschillende stijlen en prijsklassen.

Morres is anders

De meubelklant van vandaag wil “leisure”. En dat staat voor ontspanning, leuke vrijetijdsbesteding, een beleving: Morres wil dat mensen de winkel niet alleen bezoeken om meubelen of woonaccessoires te kopen, maar ook voor het bijwonen van een workshop, een expositie, een koffieconcert of een mooie toneelvoorstelling. Hiervoor gaat Morres een samenwerking aan met theaters, musea en kunstgalerijen uit Vlaanderen en Nederland.

Gastvrijheid wordt bij Morres hoog in het vaandel gedragen: klanten worden er als gasten ontvangen en de “verkopers” adviseren en helpen kopen… Het hoge serviceniveau en de vriendelijkheid van de Morres werknemers maken echt het verschil… Zo blijft Morres toonaangevend marktleider in de regio en is dit meubelunicum helemaal klaar voor de toekomst!

Morres
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Zeeuws-Vlaanderen
Nederland

Elke dag geopend van 10u tot 18u
+32(0)477/70.23.00
www.morres.com

Reacties